sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Loppukiri osa 3; lautasliinat

Hei taas vaan kaikille! Häihin on aikaa kuusi päivää tai oikeastaan viisi päivää ja 22 tuntia, ei sillä että laskisin... Lomailun lomassa olen puuhannut täällä yhtä jos toista, kuten hääjengimme on saanut huomata minun pommittaessani heitä vaikka millä listoilla ja marssijärjestyksillä! Huomaan olevani nyt raivostuttavan tarkka ja kontrolloiva, jotta kenenkään muun ei tarvitse sitten pähkäillä mitä olikaan seuravaksi tai mikä oli kenenkin homma. Ajattelen jutut mahdollisimman pitkälle valmiiksi jotta voin hyvällä omallatunnolla jättää hommat muiden käsiin sitten hääpäivänä ja keskittyä nauttimaan.

Tänään sadepäivän kunniaksi puuhasin yhden homman pois ensi viikolta, jee! Haimme kankaiset lautasliinat Ratista valmiiksi ja tänään sitten taittelin niitä 57 kappaletta ja liitin mukaan bingon, ohjelman/menun ja paikkakortit. Juhlapaikan väen hommaksi jää laittaa sitten pöydissä niihin vielä pikkukynät mukaan, niitä kun ei voi valmiiksi laittaa, kun eivät pysy paikoillaan. Siskoni kirjoitteli paikkakortit puolestamme ja ne on kyllä kivan näköiset. Narun tilasin jostain hornan kuusesta, en muista minkä muun jutun yhteydessä. Samaa narua myy Suomessakin muutama paikka, mutta moninkertaisella hinnalla.



Lopputulos on rauhallisen näköinen ja tykkään siitä. Nyt niput odottavat lattialla kynien laittamista pöytäkohtaisiin pusseihin ja kaiken pakkaamista laatikoihin kera lasipullojen ja -purkkien. Ratin henkilökunta sitten laittaa kaiken pöytiin. Ja itseni tuntien käyn sitten ennen vihkimistä tökkimässä lasipulloja eri järjestykseen tai jotain muuta yhtä järkevää.



Olohuoneemme on kyllä niin kaaoksessa, että... Nooh, pian se siitä setviytyy!

Rauhallista sunnuntain jatkoa <3

Ethän käytä tai kopioi kuvia ilman lupaa, kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!