torstai 12. marraskuuta 2015

Save the Date -korttien kuoret

Vaikka en vielä korttia paljastakaan, vilautan teille korttien kuoria! Ostin tovi sitten mustetyynyn joulukorttien tekoa varten ja keksin hyödyntää sitä näissä. Tilasin lisäksi kauniin vihertävän mustetyynyn anskununelmat.fi -verkkokaupasta. Anskun Unelmista löytyy isohko valikoima kauniita leimasimia myös! Pitsileimasimet kuitenkin löysin -jälleen kerran- Etsystä. Kyseisiä leimasimia löytyi useammalta toimittajalta, joten hintojakin oli monenlaisia. Näiden omieni kappalehinta oli alle kolmen euron luokkaa ja postikulutkin maltilliset. Leimaisimista saa yleensä maksaa paljon pidemmän pennin fyysisissä myymälöissä tämän maan kamaralla. 


Leimasin kahdessa erässä kuoret ja aikaa meni yhteensä alle tunti. Halusin korttien matkaan jotain pitsistä ja myös teemavärejä; juuttia on käytetty koristelussa maltillisesti ja ruskea muste oli juuri oikean sävyistä. Lisäksi halusin hipauksen minttua, mutta mustetyynyn löytäminen osoittautui vaikeaksi. Tämä oli lähinnä oikeata, vaikka onkin makuuni hieman liian sinertävä.



Mintun värinen pitsileima tuli kuoren sulkevaan läppään ja ruskeat leimat kuoren ehjän puolen vasempaan alakulmaan. Aika kiva kokonaisuus vai mitä?

Kuvien oikeudet Minttunen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!