sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Joulua odotellessa

Hääjutut saavat väistyä hetkeksi joulun tieltä, sillä olen todellinen jouluhörhö! Joten perjantaina päästyäni kotiin ihanan aikaisin laitoin tunnelmallisia valoja palamaan ja lämmitin glögiä.



Kummasti viikon paineet helpottivat hiljaisuudessa. Osa paineista johtuu siitä, että koitetaan tässä myydä asuntoamme ja päästä uuteen kotiin. Ehdottomasti muuttostressitkin kannattaa tunkea tähän häiden alle ;) Viikonloppuna halusin tehdä joulujuttuja, joten ensin suuntasimme Riihimäelle Lasimuseoon joulumyyjäisiin ja sieltä päädyinkin ostamaan jotain lahjaksi tärkeälle ihmiselle ja ostinpa jotain pientä itsellenikin. Hypistelin myös ihania lasisia joulukoristeita hartaasti! Lisäksi piipahdimme eilen iltapäivällä Tuusulassa Koiramäen Pajutallilla kahvilla ja joulutunnelmaa imemässä. Olipahan käymisen arvoinen paikka!




Pihapiirissä on useita rakennuksia ja valkeasta päätalosta löytyy myös kahvila, jossa valtavasta muffinssista ei tarvinnut paljoa maksaa!



Jotain pikkuista päädyttiin kotiinkin tuomaan vaikka olisin kyllä voinut ostaa isot paperikassit täyteen kaikkea ihanaa joulu- ja sisustustavaraa...
Tämä poro pääsi ulko-oveemme roikkumaan:


Jääkaappia koristaa pari uutta magneettia, joista tämä on toinen:


Todella allekirjoitan sen viisauden. Puodissa oli myös ihana pitsimäinen lyhty:


Lopuksi kävimme vanhalla saunalla moikkaamassa kahta minipossua ja kolmea kania, joilla oli mukavat oltavat ja oma joulukuusi <3


Valoa alkavaan viikkoon jokaiselle ja ensi kerralla lupaan kirjoittaa jotain hääaiheista <3

Kaikki kuvien oikeudet Minttunen, ethän käytä tai kopioi luvatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!