torstai 24. elokuuta 2017

Vuosipäivä-kuvaus20.7.2017 suuntasimme A:n ja hyvän ystäväni kanssa aikaisin (todella aikaisin...) paikkaan, jossa A kosi minua. Mukana oli kamera ja tarkoituksena oli ottaa padolla kuvia ensimmäisen hääpäivä  kunniaksi. Sain ajatuksen (jonka tehokkaasti kauppasin A:lle), että joka vuosi hääpäivän tienoilla otettaisiin meistä kuva, jossain meille rakkaassa paikassa. Kuva voi olla selfie-räpsy tai ammattilaisen ottama ja huolella valmisteltu.

Räpsyistä puheen ollen, olimme hääpäivänämme mökillä ja mukana oli loput tähtisadetikut mitä häistä jäi. Kamera kolmijalkaan ja myöhään yöllä laiturille olovaatteissa tikkujen kera. Jäi hauska muisto!

Kuva A.V. ja Minttunen
Ensimmäinen, se "virallinen", kuvaus tuli tehtyä harrastelijan avulla, mutta suurella visiolla ja valmistautumisella. Valmistautumisella tarkoitan luottokukkakauppaan marssimista ja hiuskoristeen tilaamista ainoana reunaehtona, että keltaista ei saa olla. Kampaus tuli väsättyä neljältä aamulla, kukkakoru oli ihastuttava ja taattua tyyliäni, jonka Fantasean naiset tietävät. Flunssa oli päällä, takana parin tunnin yöunet ja siinä hötäkässä unohdin esimerkiksi rispivärin laiton kokonaan :D Onneksi oli viikon vanha kestoväri ripsissä!

Kuvat on ottanut Antti Huttunen (ellei toisin mainita) ja kuvien kaikenlainen luvaton kopiointi, lataaminen ja käyttö on kielletty. Oikeudet kuuluvat Huttuselle ja Minttuselle.
Tuon kyltin väsäsin myöhään edeltävänä iltana ja kirjoitin nuo hemmetin numerot todella moneen kertaan ja silti ne ovat, noh, miten sattuu!
Me olemme jo melkoisen tottuneita kaikenlaiseen käskytykseen (kiitos luottokuvaajamme A-K:n), joten emme kyseenalaistaneet käskyä mennä jokeen. Lämpötila oli noin +12, tuuli huomattavan kovaa ja vesi oli melkoisen kylmää...

Jos käsketään tanssia vedessä, mehän tanssimme!


Kuvien joukossa oli iso määrä ihastuttavia otoksia. Viimeinen näistä on kuitenkin lempparini, ainakin tällä hetkellä <3


Sain ajatuksen jostakin hääkuvistamme kehyksisssä mukana kuvauksissa, joten tuumasta toimeen :)


Ja tästä se perinne nyt sitten alkaa! Onko joku muu kenties harkinnut vuosipäiväkuvia? Esimerkiksi kymmenvuotishääpäivänä tai muuten?

Tsemppiä kaikille loppuviikkoon, sieltä se viikonloppu ryömii lähemmäksi <3

Kuva A.V.

1 kommentti:

  1. Hey! This post could not be written any better! Reading
    this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this.
    I will forward this post to him. Pretty sure he will have
    a good read. Thanks for sharing!

    VastaaPoista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!