perjantai 26. kesäkuuta 2015

Taas mekkojuttuja!

Lomatunnelmissa täällä ihailen kaiken maailman valokuvia ja muutaman mutkan kautta päädyin katselemaan mekkoja, pitkiä ja lyhyitä ja huomaan ajatuksen kaasojen valkoisista asuista kiehtovan yhä enemmän. Olisihan se ihana ja raikas näky, kun siukku ja serkku liihottelisivat valkoisissaan kuin keveät perhoset! Väri erottaisi heidät myös muusta hääväestä hyvin, sillä voi sitä vieras-raukkaa joka valkoiseen itsensä pukisi häissämme... Näitä tässä ajatellessani olen taipumassa yhä vahvemmin sen kannalle, että kaasojen asut olisivat meidän kustantamat. Hoidetaanhan bestmaninkin puvun vuokra, joten jo ihan reiluuden nimissä voisin pukea naiseni ;) Asiaa pitää miettiä, sillä toisaalta en pidä kaasojani nukkeina, jotka voin pukea mieleni mukaan. Lopulta minulle on ihan sama, mitä heillä on yllään kunhan he ovat paikalla pitämässä minua kädestä ja tekemässä päivästä erityisen.

Mutta leikitään hetki ajatuksella valkoisista asuista! Yhden voisi pukea tällaiseen Chi Chi Londonin yltiöromanttiseen suloisuuteen

mekko zalando.fi 
Ja toisen tähän Creamin yksinkertaisempaan pitsiunelmaan

mekko zalando.fi

Tämä mekko David's Bridalilta on myös ihana ja ilmava!

mekko davidsbridal.com

Tästäkin tykkään kovasti, vaikkakaan sävy ei välttämättä ole ihan nappiin. Taskut ovat kuitenkin ihana asia!

mekko davidsbridal.com

Yhdistetään valkoiseen vielä värilliset kengät teeman mukaisesti ja tadaa, täydellinen kaason tyyli! Nuo vasemman puoleiset kengät kun löytäisikin Suomesta, tosin matalamman koron malli, mutta ei, mintun värisenä näitä ihanuuksia ei tunnu löytyvän enää mistään verkon uumenistakaan :( Hennon punertavatkin on varsin kivat!

kengät Badgley Mischka, kuva weddingbee.com
kengät Badgley Mischka Pearson, kuva badgleymiscka.com

Mitäs tuumaatte? Olisiko liian vallankumouksellinen ajatus? Entä miten teidän häissänne toimitaan kaasojen ja bestmanien pukeutumisen ja sen kustantamisen suhteen?

Pitsinhuuruista viikonloppua teille ja ihan huippua lomaa minulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!