sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sulhot ja blogit

Leppoisan viikonlopun lumimyräkästä selvinneenä kyselen mielipidettänne sulhoista ja blogeista. Pitäisikö tuota miekkosta pyytää kirjoittelemaan mietteistään myös? Kiinnostaako naisia? Entä niitä miehiä, jotka eivät tietenkään mitään hääblogien kaltaisia hömpötyksiä lue, mutta joiden tiedän kuitenkin olevan taustalla? ;) Miesten pitämiä hääblogeja on kourallinen. Yksi niistä on kaverin kaverini blogi, jossa häät on jo vietetty ja joka tällä hetkellä keskittyy elämän kuvaamiseen niin sanoin kuin provokatiivisin kuvinkin. Ennen kuin käyt lukemaan ja herkkänä sieluna menetät yöunesi, mainittakoon, että kirjoittaja todella on provokatiivinen, suorasanainen ja hulppea veikkonen. Blogger tosin tästä omalla tavallaan kertookin, ennen sivulle pääsyä :) Lisäksi löytyy mm. Sulhanen 2012 -blogi, jossa häät on siis jo vietetty 2012. Kannattaa silti vilkaista!

Mutta niin, olen alusta asti ainakin muistaakseni kertonut, että A on aktiivisesti mukana hääsuunnittelussa, ideoi, ottaa kantaa ja on tasavertainen päätöksentekijä, kuten pitääkin olla. Miehen kanta koko häähössötykseen on kuitenkin niin erilainen ja siitä voisi olla ihan jännä lukea, vai mitä?

Nyt taidamme käpertyä sohvalle yhdessä ja tutkia kaupan olevia taloja ja asuntoja. Tänään kun tuli pitkästä aikaa piipahdettua yhdessä asuntonäytössä ja voi vitsit, se oli aika jees! Innostus löytyi taas, jos sitä aloittaisi uudelleen tosissaan etsimisen ja mietinnän, nyt kun työkin on jälleen vakinainen jne. Katsotaan :)

4 kommenttia:

 1. Itse ainakin tykkään hirmuisesti lukea myös sulhasten pohdintoja häihin liittyen! Jos vain suinkin miehelläsi on intoa kirjoittaa, niin ilman muuta olisi mielenkiintoista lukea myös hänen mietteitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on ollut kiva lukea miesten kantoja ja pohdintoja häihin ja parisuhteeseen liittyen. Täytynee tuota miestä houkutella :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Naisten ylivoimalla laitetaan sulho siis kirjoittamaan ;)

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!