keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Mitä kaasojen ylle?

Tiesittekös, että perinteisesti kaasoksi/kaasoiksi on valittu mahdollisimman kauniita naimattomia neitoja, jotka on puettu hyvin kauniiksi, jotta mahdolliset pahat henget hurmaantuisivat heistä ja jättäisivät morsmaikun rauhaan? Jos emme olisi tarkkoja budjetista, pukisin kaasoni lähes miten haluaisin (en toki tietenkään pakottaisi ketään sellaiseen vaatteeseen, jossa ei tunne oloaan hyväksi) ja varmistaisin selustani pahoilta hengiltä ;) Koska emme aio kustantaa kaason/kaasojen pukeutumista eikä muutakaan laittautumista, jää harkintakyky heille itselleen parilla reunaehdolla. Leikin kuitenkin hetken ajatuksella rajattomasta budjetista.

Tällainen sävyjen ja tyylien yhdistelmä olisi upea (jos naisia olisi näin runsaslukuinen joukko):

Nämä mekkoset löytyivät kaikki Zalandolta

Tai sitten mintun ja pehmeän roosan sävyissä:

Keskimmäinen mekko Zalandolta, kaksi muuta shop.nordstrom.com

Entäpä lyhyttä valkoista pienellä kimalluksella..?


Nämäkin kolme kaunista mekkoa löytyvät Zalandon valikoimista

Erilaisilla yhdistelmillä voisi leikitellä vaikka kuinka kauan, mutta lienee viisasta lopettaa tähän, jotten huomaa ujuttavani budjettiin muutaman sadan euron lisää kaasoja varten...

Mitenkäs muut morsiot; hallitsetteko kaasojen tai morsiusneitojen pukeutumista vakaalla kädellä vai jääkö päätöksenteko seurueelle itselleen?


4 kommenttia:

 1. Voi ihanuus mitä mekko keskimmäisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petollista ihastella näitä, kun yhtäkkiä huomaa yrittävänsä keksiä tekosyitä kovin monen mekon omistamiselle :D

   Poista
 2. En ollut kuullutkaan aiemmin tuosta shop.nordstromista.. ja hups, saatoin juuri haahuilla siellä tovin jos toisenkin. Ja jatkaa haahuilua ihan kohta. Mielettömiä mekkoja!

  VastaaPoista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!