perjantai 9. tammikuuta 2015

Men, men, men, men...

Kuva Pinterest

Tuosta ylläolevasta kuvasta voikin päätellä tekstin sisällön :) Sulhohan toki päättää meillä mitä ylleen häihin pukee, mutta koitan silti sohaista taikasauvani siihen soppaan ja saada kokonaisuus toimimaan myös minun pukuni kanssa. Olen löytänyt läjän kivoja ideoita, joiden pohjalta lähteä liikkeelle. Sen verran tiedän, että mies ei frakkia laita, kummallekin se on ollut alusta asti selvää. Mutta puku, shaketti, bonjour-puku... siinäpä vasta pulma. Väreistä nyt vielä puhumattakaan! Tai kengistä. A:lla on lähes yhtä paljon kenkiä kuin allekirjoittaneella ja se ei ole vähän se. Eli kengilläkin on väliä, tietty. Olisi myös kiva saada bestman samanlaiseen kuosiin kuin sulho, olisi komea pari. Miesten juhlapukeutuminen on aivan oma maailmansa, vaikka siitä ei kauheasti kohkatakaan. Mutta jatketaan kuvilla eteenpäin.

Kuva fluevog.com
Kuva Jennings King Photography


Kuva Sarah Rominger Photography
Kuva www.sartoriarossi.it/cerimonia/htmlKuva cavaliere.se

Vaaleampikin näyttää varsin kivalta miesten pukeutumisessa, tuo alla oleva pehmoinen sävymaailma on kaunis.

Kuva blacktie.nl
Lisäksi olen aivan hulluna henkseleihin ja rusetteihin; maalaismiljöö-häihimme ne sopisivat kuin nenä siihen kuuluisaan päähän.

Kuva weddingomania.com
Kello pitää sulholla olla, jotta ei jää elämän isoimpia hetkiä kokematta.


Kuva Leoni Bolt Photography
Kuva Haaveena olisi saada papan vanha taskukello toimivaksi ja A:lle lainaan. Jos se ei onnistu, pitää miettiä kelloasiaa hieman uudelleen. Tykkään kyllä myös tuosta kliseisestä kello-huomenlahjasta, joka annettaisiin jo ennen häitä aamulla. Kalvosinnappeja ei sovi unohtaa...

Kuva etsy.com
Tästä tulikin "aika" kuvapainotteinen julkaisu, mutta ehkäpä on hyvä välillä antaa teidän nauttia jostain muusta kuin naputuksestani ;) Nyt on aika siirtyä viikonlopun viettoon, siihen kun kuuluu leivontaurakka ja muuta isompaa puuhaa, on tänä iltana hyvä ottaa todella rennosti.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! <3

2 kommenttia:

  1. Päässäni oli päällä väärät kieliasetukset, kun luin tuon otsikkosi. Olin nimittäin länsinaapurissa ja luulin sen olevan "Mutta, mutta, mutta, mutta..." :D

    VastaaPoista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!