tiistai 20. tammikuuta 2015

Hiukset ovat naisen kruunu

Kuva harpersbazaar.com
Otsikosta voi olla montaa mieltä, mutta hiukset ovat joka tapauksessa naisessa ihana lisä, josta voi tehdä vaikka ja mitä. Hääpäivänä hiuksilla on erityisesti väliä ja ne mielestäni ovat se viimeinen piste iin päälle mitä tyyliin tulee! Minulla on ollut lähes aina pitkät hiukset, muutamaa vuotta lukuunottamatta ja olen tottunut väkertämään niistä milloin mitäkin perusponnarista kiharoihin ja lettikampauksiin. Olen ajatellut kuitenkin hääpäivänä jättää pääni ammattilaisen käsiin ja jossain kohtaa pitäisi päättää miten kuontalonsa haluaa aseteltavan. Tällä hetkellä silmää miellyttävät kaikki mahdollinen aukinaisista kiharapilvistä yksinkertaisiin nutturoihin. Toisaalta olen realisti noiden kiharoiden suhteen; mikäli hääpäivänä on yhtään kosteaa ovat kiharat mennyttä ensimmäisen tunnin aikana... Niin tiukkoja  mömmöjä ei olekaan, joilla minun hiuslaadullani kihara kestäisi kosteutta. Onneksi voi silti ihastella!


Kuva pinterest.com

Ihania ovat nämä kaksi kuohkeaa ja simppeliä kampausta. Tuo ylin saattaa silti olla pukuni tyyliin hiukan liian arkinen jos niin voi sanoa. Jokin hiuskoru, kangaskukka tai aito kukka on ollut mielessä alusta asti, ehkäpä jopa kimpussakin esiintyä pioni! Leimulinen Pirjo myös laittoi minut kokeilemaan viehkoa pantaa upealla vintagetyylisellä koristeella ja tilasi pukuni kanssa ylimääräisen vyön, josta voidaan irroittaa koriste ja liittää esimerkiksi pantaan, jolloin puvun koristus toistuisi hiuksissa. Leteissä eri muotoineen olen viihtynyt ihan pikkulikasta lähtien, joten mielellään hääkampauksessani voisi letitettyä osiota olla.Kuva täältä
Kuva täältä

Näistä kahdesta pidän etenkin vasemmanpuoleisen rauhallisesta kokonaisuudesta! Toisaalta pukuni on sen verran komea ilmestys, että se kestäisi myös tuon oikean puoleisen kampauksen, vaikka siinä onkin melko paljon meneillään.

Osittain  kiinni oleva kampaus voisi myös sopia hyvin, vaikka puolikas letti ja kiharapilvi tai jotain sen kaltaista. Väsäsin itse asiassa viime vuoden lopulla korukuvauksiin varsin kivan kampauksen, jonka voisin laittaa jakoon, kunhan saan kuvia kuvaajalta käyttööni! Samankaltaisen kampauksen kanssa sovitin myös pukuani ja se näytti varsin hyvältä.

Kuva täältä

Kuva pinterest.com
Kuva täältäKuva täältä
Voi sentään, näitä kuvia selaillessa alkaa sormet syyhytä ja tekee mieli kokeilla yhtä jos toista kampausta omaan päähän. Hiukset tosin kaipaavat vielä lisäpituutta... Näissä osittain auki olevissa ihanuuksissa minua mietityttää kuumuus; jos on tajuton helle, läkähdyn hiusmassani alle! Ehkä olisi helpompaa kuitenkin jos hiukset olisi nostettu ylös.

Esimerkiksi tämä kampaus on valloittava!

Kuva täältäMillaisesta kampauksesta Sinä haaveilet? Onko jo selvä suunnitelma vai oletko hautautunut ihanien kampauskuvien sekaan kuten minä?
4 kommenttia:

 1. Ihania kampauksia! (: Toi toiseksi alin oikealla on mun lemppari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi yritys vastata kommenttiisi (heitti ensin tekstin kolmeen kertaan :D): On ne kyllä kaikki ihania tosiaan! Tuossa sun lempparissa on myös tosi näyttävä tuo hiuskoru.

   Poista
 2. Mulla oli aika pitkälle selvät sävelet hääkampauksesta (puoliksi aukinainen kiharapilvi), mutta jotenkin olen kuitenkin viime aikoina alkanut katsella sellaisia rentoja nutturatyyppisiä ratkaisuja... Saa nähdä mihin päädyn lopulta. Ymmärrän hyvin valinnanvaikeutesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan olisi helppoa, jos olisi huomattavasti lyhyemmät hiukset, joista ei saisi väsättyä noin miljoonaa eri juttua :D Sellainen rento, huoleton nuttura on alkanut minuakin kutkutella ja sitten toisaalta se kiharapilvi yhdistettynä lettiin ja sitten... ;)

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!