perjantai 23. tammikuuta 2015

Ja sitten kaikki on rentoina ja hymyilee yy kaa koo nyt!

Minä valokuvaan, lähes mitä vain ja missä vain. Mies valokuvaa intohimoisesti ja kuvin elämämme dokumentointi on todella tärkeää meille molemmille. Siten valokuvaajan varaaminen oli ensimmäisiä hoidettavia asioita listalla kun häitä alettiin suunnitella. Tutkin monen kuvaajan blogeja ja portfolioita, lähetin muutamalle kiinnostuneelle sähköpostia ja lopulta päädyimme valokuvaajaan, jonka työskentelyä olimme saaneet seurata ja jonka kanssa tulimme hyvin toimeen hänen kuvatessaan serkkuni häitä toissa kesänä. Miska Koivumäki lähti ilolla kuvaajaksemme ja varsin joustavilla ehdoilla. Olemme nyt jo pallotelleet ideoita ja ensi kesänä ryhdymme tositoimiin ja lähetämme koordinaatteja muutamasta paikasta, jossa ajattelimme olevan potentiaalia potrettien ottamiseen. Olen aivan innosta pinkeänä nyt jo! Vaikka inhoan kameran edessä olemista, aivan järjettömän paljon. Siitä inhosta pitää päästä eroon. Tai ehkä se ei niinkään ole inhoa vaan epämukavuutta ja itsensä liiallista arviointia ja tiedostamista.

Miska sopeutuu juhlaväen sekaan loistavasti, on huomaamaton ja tekee työnsä hyvin. Asiointi hänen kanssaan on ollut helppoa ja mukavaa.
Tässä hieman maistiaisia Miskan kotisivuilta.

Kuva Miska Koivumäki

Kuva Miska Koivumäki

Kuva Miska Koivumäki
Ja vielä yksi kuva meistä kahdesta serkun häissä tanssin pyörteissä:

Kuva Miska Koivumäki, muokkaus Minttunen

Voisin katsella hääkuvia vaikka kuinka kauan ja eksyn usein ihaniin otoksiin vaikka tunneiksi, kun jään tunnelmoimaan. Kuvat ovat tärkeä apu, kun haluaa palata menneisiin ja muistella ihania aikoja yksin tai yhdessä. Siksi valokuvaus oli yksi asioista, joissa emme halunneet häissämme tinkiä. Nyt kaikki vieraat saavat keskittyä juhlimiseen ja nauttimiseen rennosti ilman painetta loistavien kuvien ottamisesta!

Joko te olette löytäneet kuvaajan ja oliko prosessi helppo?


6 kommenttia:

 1. Oi, tää postaus kyllä jotenkin oikein vahvisti sitä ajatusta, että valokuvaajaan kannattaa panostaa vaikka kirpaseekin. Valinta oli kyllä helppo meille, näytin miehelle erään kuvaajan sivuja mitä olin joskus aiiiikoja sitten katsellut ja hän oli ihan vain etusivun perusteella myyty. Sen kummemmin tutustumatta tai keskustelematta. :D

  PS. Ihanat teemavärit teillä. Vähäniinku pastellisemmat versiot meistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä meni näppärästi :D Mutta usein se ensivaikutelma on hyvä mittari.

   Ja kiitos, hempeillä väreillä mennään hillitysti meidän häissä :)

   Poista
 2. Ihana tuo tanssikuva! <3 Ja oi miten tuttu paikka tuo Luostarin välikatu. Meidän kihlajaiskuvat napattiin tuolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään siitä paljon, kun siinä on saatu niin hyvin vangittua tunnelma, joka vallitsi koko sen päivän, silkkaa rakkautta ja hyvää mieltä <3

   Poista
 3. Miska osaa hommansa. Olimme toissakesänä yhdessä keikalla. On tuttu myös muuta kautta minulle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinhän tämä maamme on pieni ja kaikki tuntee toisensa muutaman ihmisen kautta viimeistään :) Se, että olimme päässeet seuraamaan Miskan tapaa tehdä työtä oli painava syy valita hänet toki kuvaustaitojensa lisäksi. Mainio pakkaus.

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!