tiistai 7. huhtikuuta 2015

Morsiusdieetti level extreme

Antakaa raikuvat aplodit, sillä se on täällä; aivan uuden tyyppinen morsiusdieetti jossa pääsee harrastamaan myös extremelajeja! Tarvitsee vain ensin hankkia maailman luokan huimaus ja pahoinvointi, joutua sen vuoksi osastohoitoon, jossa otetaan mm. likvor-näyte, joka johtaa tappavaan (ei kirjaimellisesti, mutta kovin kokemani kipu ja olen kuitenkin elänyt rajun hermokivun kanssa kymmenisen vuotta) lannepiston jälkipäänsärkyyn, kahdesti, ja kahteen veripaikan tekoon (omaa verta ruiskutetaan lannerankaan paikkaamaan menetettyä aivo-selkäydinnestettä). Näin hukkaat viikossa helposti viitisen kiloa eikä ruoka maistu pitkään näiden jälkeenkään. Ringerillä voidaan paikata syömättömyyttä ja sairaalan ihastuttavat värit pukevat hyvin nuorta morsianta! Nopea tapa hukata ylimääräiset kilot (haittavaikutuksena myös väri kasvoilta)! Ei muuta kuin kokeilemaan. Vähän saattaa jalat tutista ja selkä jomottaa, mutta mitäpä sitä ei tekisikään mahtuakseen pukuunsa!

Joo. Siinä lyhyesti kuvaus minun viikostani ja pääsiäisestä. Tässä myös syy, miksei pääsiäisenä tullut kirjoitettua mitään, sillä eilen illalla kotiuduin toisen veripaikan laitosta. Rankka pätkä kaikkine käänteineen, mutta nyt olen onneksi kotona keräämässä voimia.

Blogeja seuratessa törmää todella usein laihduttamiseen ennen häitä. Joku morsian haluaa pudottaa kaksi kiloa, joku kaksitoista ja yksi sitten sen kaksikymmentä. Ymmärrän, että halutaan näyttää hyvältä omissa häissä, mutta se joka tahtoo hukata yli kymmenen kiloa ihan vain häitä varten, on suoraa päätä matkalla jojoiluun. Yleensä se laihdutusurakka jätetään viime kuukausille ennen häitä ja mikäli tavoitteena on hävittää yli kymmenen kiloa painosta, ei sitä laihduttamista tehdä millään pysyvä elämänmuutos -asenteella. Kilot mitä todennäköisimmin tulevat vauhdilla takaisin ja muutaman extrakaverin kanssa. Ei kuulosta järkevältä. Toki on se joukko, joka aloittaa uuden tyyppisen elämän ja pitää siitä kiinni myöhemminkin ja sehän on taasen aivan upea juttu!

Minä ajattelin astella tulevaa aviomiestäni kohti juuri sellaisena mitä olen, ilman laihdutusurakkaa tai stressiä painosta. Olen tämän kokoisena oikein hyvä, uskon sairaalaan jääneiden kilojen tulevan takaisin ja sekin on ihan ok. Jatkan elämääni siten kuin tähänkin asti, nauttien ulkoilusta ja hyvästä ruoasta. Se on tähänkin asti toiminut. En tarkoita, että olisi väärin haluta laihduttaa ennen häitä, kunhan vain morsmaikut muistaisivat olla itselleen armollisia ja olla ottamatta ylimääräistä stressiä painosta, kun on varmasti muutakin huolehdittavaa ennen häitä :)

Olemme kaikki riittäviä ja ihania juuri näin. Antoisaa viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Hui hurja, millainen viikko sinulla on takana. Kovasti paranemisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Sitkeys on ollut koetuksella välillä, mutta kyllä se tästä vähitellen :)

   Poista
 2. Voi ei, ei mitenkään mukava pääsiäinen. :( Tsemppiä ja paranemista! Minä itse asiassa tein juuri kyselyn morsiusdieeteistä, sillä ne tuntuvat kuuluvan lähes jokaisen morsiamen häävalmisteluihin. http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2015/04/morsiusdieetti-kartoitus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ei tosiaan ollut ihan sellainen viikko kuin olin ajatellut...

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!