maanantai 20. huhtikuuta 2015

One ring to rule them all

Ihanaa maanantaita, tyypit! Minä olen kovassa flunssassa, mutta sekään ei himmennä hyvää tuultani, sillä lauantaina ajelimme Jyväskylään noin puolen tunnin tapaamista varten. Se oli kuitenkin joka kilometrin arvoinen, sillä tapaamisen ansiosta pääsee Qivan Jouni Saarenpää vihdoin tekemään vihkisormustani! Olemme käyneet Tampereen messuista lähtien tiivistä keskustelua sormukseeni liittyen ja pienellä muokkauksellani erääseen Qivan sormukseen syntyi ajatus tulevasta vihkisormuksestani ja voi sentään, se tulee olemaan upea! Kävin lähinnä näyttämässä kihlaani, jotta sormus saadaan istumaan sen kanssa hyvin, lisäksi sain nähdä sormuksen isoimman timantin ja se oli ihastuttava. Sormuksessa tosiaan tulee olemaan muutama kivi, joiden väreistä ja laadusta kävimme pitkään keskustelua ja minä tiukkaa vääntöä itseni kanssa.

Lopputulos on kuitenkin paras mahdollinen ja sain päätöksentekoon paljon apua osaavalta ja todella avuliaalta Jounilta. Jouni myös metsästi minulle sopivaa kiveä antaumuksella ja mielen muutokseni käsiteltiin ammattitaidolla ;) Sain hinta-arvion eri vaihtoehdoista ja vieläpä luonnoskuvat eri kivillä. En voi kuin suitsuttaa Qivan palveluita ja korujen omalaatuista kauneutta. Kun sain luonnoksen tulevasta sormuksestani, ei mikään muu sormus näyttänyt enää miltään. Se lienee ainoa oikea tunne.

Sen verran paljastan sormuksestani, että metalli on valkokulta, kuten kihlassanikin, ja yksi kivistä on markiisitimantti, hyvin kaunis sellainen. Markiisihan näyttää tältä:

kuva etsy.com
Sormus on aivan erilainen kuin olisin ajatellut, aivan kuten hääpukunikin. Avoin mieli on olennainen osa elämää, niin tässäkin asiassa. Kun antaa mahdollisuuden jollekin erilaiselle, voi löytää aarteita. Kultasepänliike Qiva on sellainen aarre ja tulin käynnistämme siellä todella hyvälle tuulelle. Tulen olemaan niin pulassa, kun sormus valmistuu noin vuotta ennen häitä enkä pääse sitä vielä käyttämään. Sulhanen olisi laittamassa sen tallelokeroon, mutta ehei, minä haluan sen rasiassa yöpöytäni laatikkoon ja aion todellakin ihailla sitä monen monta kertaa!

Sunnuntaina tauti vei voimat aika lailla kokonaan ja minun nukkuessani A tiskasi lasipulloja häitä varten ja oli tehnyt minulle kollaasin <3 Suloinen ja höpsö mieheni!

kuva Minttunen

Piristyminen on pienestä kiinni ja hymyily tekee elämästä parempaa. A tekee elämästäni parempaa. Toivonkin näiden kukkasten tekevän juuri Sinun maanantaista paremman. 

kuva Minttunen


Hyvää alkanutta viikkoa ja kerrothan toki mietteistäsi sormuksiin liittyen, mistä olet löytänyt omasi vai vieläkö etsit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!