perjantai 24. lokakuuta 2014

Viikonloppu saapuu

Nythän on niin, että saisin nukkua vaikka puolille päivin, mutta onneksi työmiehet kaivinkoneensa kanssa herättävät seitsemältä etten vaan laiskistu! Kauhulla ajattelen tonttinaapureitamme, asuu vanhempaa ihmistä, pikkulapsiperhettä ja yläkertamme miestä, joka tuli töistä puolen yön aikaan. Ja tuolla on ihan pimeää vielä joten onko se homma pakko aloittaa jo seiskalta..? Toisaalta, kun työtahti on sama kuin eilen (kahvitauko tunnin tai puolentoista tunnin välein) on varmaan pakko aloittaa aikaisin, että hommat ikinä tulee tehdyksi.... jupinaa.......

En ole aamuihminen, en niin ollenkaan. A vitsailee siitä säännöllisesti. Innolla odotan hääpäivämme aamua sitten joskus. Kuinka monta ihmistä yritän kuristaa ennen iltapäivää..? Sen voisikin laittaa Hääbingoon.

Kuvan tarjoaa Grumpy Cat
Tämän aamun ajan voisikin nyt käyttää johonkin tosi tuotteliaaseen ja järkevään. Tai sitten ei. Nyt katselen toisella silmällä aamu-tvtä ja hörpin kahvia. Kahvilla yritän estää sen, etten käy avautumassa noille ukoille tuolla pihalla että ensi kerralla aloittavat vasta kahdeksalta tai ei hyvä heilu. Kohta voisi availla muutaman sivuston tutkittavaksi painotuotteiden suhteen ja alkaa luonnostella ideoita. Vähän olimme ajatelleet kutsujen ja muiden paperituotteiden painattamista, jos kustannukset ovat kohtuulliset verrattuina itse tekemiseen. Onneksi tässä on runsaasti aikaa selvitellä vaihtoehtoja. Sitten kun alkaa taas työt, menee energia siihen ja pimeään vuodenaikaan muutenkin hyssyyn ja lepoon. Keväällä lienee seuraava spurtti häiden suhteen. Joten painotuotteita, mars mars!

P.S. jos ne painotuotteet kiinnostaa, käy ihmeessä esimerkiksi seuraavilla sivuilla: vistaprint.fi ja nowandforever.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!