torstai 30. lokakuuta 2014

Kukkia, kukkia ja paljon lisää kukkia!


Kuva täältä

Nyt kun on suoritettu jälleen tämä kellojen siirtäminen ja illan pimentäminen sen myötä, voi itseään piristää ihastuttavilla kukkasilla; elävillä tai kuvilla tai molemmilla jos oikein innostuu! <3 Olen tässä hakenut sumppuisiin ja pimeisiin päiviin iloa juuri tällä tavalla ja eilen ihastelin jaloleinikkejä. Voih miten ihastuttavia ne onkaan! Näitä on saatava kotiin ja pian.

Kuva täältä
Värejä löytyy paljon, saatavuus on joko läpi vuoden tai lähinnä talvella, riippuu mitä lähdettä uskoo. Todennäköisesti jaloleinikkejä saa tosiaan myös kesällä, mutta hinta mahtaa olla kovempi, kun niiden sesonki on meihin nähden talvella. Mutta mutta, sitä ehtii selvitellä myöhemmin jos näitä häihinsä halajaa. Nyt ihastellaan kuvia!

Kuva Jen&Jonah Photographers 
Kivasti toimii vieheessä jaloleinikki pionikimpun parina, ei hullumpi idea!

Kuva täältä
Suloisilta näyttävät myös kimpussa, tuossa pehmeässä muhkeudessa on jotain aivan ihanaa. Muoto tuo mieleen kullerot ja muut leinikin sukulaiset.

Kuva täältä

Voisin hyvin nähdä jaloleinikkejä valkoisen ja pehmeän vaaleanpunaisen sävyissä pöydissämme neilikoiden seassa sekä isommissa kimpuissa. Täytyy soitella floristille ja kysäistä saako näitä ihanuuksia heinäkuussa, ettei tule turhaan haaveiltua ja suunniteltua. Millaisia kukkia teidän häihinne tulee? 

Nyt ihanaa torstain jatkoa, viikonloppu häämöttää jo!


Kuva täältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!