keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Kun vaaleanpunainen harmaan nai

Jatketaanpa aloittamaani väriteemoilla leikkimistä, aikaa kun edelleen on tuhlattavaksi asti. Olen todella pitkään pitänyt hennon vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmistä, käytän niitä pukeutumisessa mielelläni. Jotenkin väriyhdistelmä vain toimii tosi hyvin! Harmaata tullaan meidänkin häissä näkemään hennon vaaleanpunaisen ja mintun kaverina, mutta nyt keskitytään pelkästään harmaaseen ja henkäyksen keveään vaaleanpunaiseen.

Kuvat pinterest, modwedding.com, comersiomoyano.com sekä oncewed.com

Hento vaaleanpunainen tai "blush" on vallannut sijaa myös hääpuvun värinä. Yhä useammalla valmistajalla löytyy pukuja sen sävyissä ja kyllä, ne näyttävät upeilta! Värissä on tyttömäistä herkkyyttä, mutta myös aikuista naisellisuutta tarpeen mukaan. Eri harmaan sävyt sulhasen pukeutumisessa toimivat värin rinnalla upeasti; aina hyvin vaalean harmaasta tummempaan. Eikä sovi unohtaa kenkiä!


Kuvat  blacktie.nl, Khaki Bedford Photography sekä ssense.com

Sitten vielä yleisilmettä näissä hempeissä tunnelmissa.


Kuvat etsy.com, Heather Waraksha Photography, colincowieweddings.com sekä zalando.fi

Entäs nämä herkut sitten?


Kuva pinterest

Mitä jos hääpuku olisikin harmaa..?


Kuvat Millie B Photography (puku Sareh Nouri), Marlize de Lange (puku Alana van Heerden), dhgate.com (puku Elie Saab) sekä puku Carol Hannah

Joopa joo, voisin näköjään jatkaa tästä loputtomiin. Sainpa samalla idean; pitääkin kirjoitella värillisistä hääpuvuista ihan oma julkaisunsa. Pukuja on niin moneen lähtöön ja toinen toistaan kauniimpia!

Mitä piditte väriyhdistelmästä?

Jos tahdot käyttää kuvakollaaseja, kysythän luvan!


6 kommenttia:

 1. Kauniin herkkä yhdistelmä :) Tietyllä tavalla klassinen, mutta kuitenkin hieman romanttinen. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo romanttisuus minuun tässä juuri vetoaakin; tulee jotain jännää pientä taikaa näistä utuisista sävyistä :)

   Poista
 2. Harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on niin ihana! Toivon todella, että löydetään sulholle vähintään yhtä hyvännäköinen harmaa puku kuin näissä kuvissa, kun oon vähän yrittänyt vihjailla ettei sen välttämättä tarvitse olla ihan musta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa toivon, että miehelle löytyy hyvän sävyinen harmaa puku, se kun toimisi pukuni kanssa tosi hyvin. Kesähäissä muutenkin musta on aika musta... :)

   Poista
 3. Meidän häävärit! <3 Ei kyllä mitenkään orjallisia oltu väriteeman noudattamisen kanssa, mutta suuret linjat mentiin näillä. :) Hassua muuten, että mielestäni värit ovat edelleen täydelliset tuohon hetkeen elämässä ja ne sopivat juuri meidän juhlapaikkaamme, mutta enpä tiedä valitsisinko tätä värikomboa enää näin kolmen vuoden jälkeen. Voi olla, että tänä päivänä valitsisimme jotain hieman värikkäämpää. Niin se maku muuttuu. Ehkä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhuin sisareni kanssa kesällä heidän häistään, joista tuli kymmenen vuotta ja puheli sitä, että jälkikäteen olisi tehnyt monta juttua toisin. Ihmiset muuttuvat, maut muuttuvat ja sekin on kai vain pakko hyväksyä :D Oman pukuni olen valinnnut esimerkiksi tosi ajattomaksi, jotta kymmenen vuoden päästä ei ole jo sellainen olo että voi ei mitä tuli tehtyä!

   Mutta siis, kauniit värit on olleet häissänne :)

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!