lauantai 14. helmikuuta 2015

Polttarihumua vai ei?

Love is a million little things -blogin Karoliina haastoi minut jatkamaan polttarihaaveiluja joten tuumasta toimeen.  Haasteen laittoi alunperin liikkeelle Our love is a diamond -blogin kirjoittaja ja haaste on kiertänyt varsin kiitettävästi hääblogeissa.  Se huomioon ottaen minä jätän haastamisen väliin. 


1. Vastuussa mahdollisten polttareiden järjestelystä olisivat kaasot ja tarvittavat apujoukot.  Juttuhan on niin etten ole kovinkaan innostunut polttareista. Ennemminkin voisi tehdä jotain sekaporukalla jolloin järjestelyissä olisi mukana myös bestman ja muutama muu.


2. Pippaloihin osallistuisi ehdottomasti kaasoni,  muutama muu läheinen sekä toivottavasti oma sisko sekä sekalainen joukko miekkosia mukaan lukien mieheni ja tämän veljet. Siitä sitten lisää seuraavassa kohdassa :)


3. Nyt sitten itse asiaan; minusta olisi aivan huippua lähteä sekalaisella joukolla muutama viikko ennen häitä isolle mökille viikonlopun viettoon rentoutumaan ja nauttimaan läheisten ja koko puuhatiimin kanssa. Olisi aivan huippua viettää rentoa aikaa ydinporukan kanssa, niin miesten kuin naistenkin ja panostaa yhdessä tekemiseen. En siis odota mitään perinteistä polttariahumua höpsötyksineen vaan ihan muuta.


4. Mitään erityistä ohjelmaa ei tarvittaisi,  saunominen, uiminen, kokkailu ja yhteisten muistojen luominen ja kahden eri joukon yhteen saattaminen olisi se olennainen juttu. Toki jos perinteistä polttaria pukkaisi,  kaiken maailman hemmottelu toimii aina.


5. En tahdo kiirettä, hössötystä enkä mitään keinotekoista. Jos olisikin vain pieni tyttöporukka,  karkaisin mieluummin sukumökille saunomaan ja istumaan kesäyössä kuin lähtisin kaupungin humuun.  Minusta on tullut leppoisa vanha täti ;)


Kaiken tämän jälkeen todettakoon, että minut saa mukaan varsin moneen ja yleensä yllättävätkin tilanteet johtavat iloon ja uusiin kivoihin muistoihin. Katsotaan siis sitten 2016 olenko myynyt suukkoja,  flirttaillut palomiehille,  kiivennyt lipputankoon tai saanut sylitanssin :D 

Mutta nyt jatkuu lauantain vietto iltaan valmistautumisella.  Vien A:n syömään synttäreidensä kunniaksi ja olisi kiva näyttää suunnilleen ihmiseltä! Rentouttavaa viikonlopun jatkoa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!