perjantai 13. helmikuuta 2015

Ja taas mennään: tällä kertaa suklaan sävyjä petrolin kera

Kun kerta tähän värileikkiin ryhdyin, jatkan sitä kiltisti ylimääräistä aikaa riittäessä yhä. Kuten olette ehkä huomanneet, olen tyytynyt parittamaan vain paria väriä keskenään ja nyt jatketaan vielä hetki sillä linjalla. Jotain muutakin on varmasti luvassa tässä kevään edetessä inspitaatiokuvien muodossa! Tässä kun on ollut aika kurja olo fyysisesti, olen himoinnut suklaata ja ehkäpä sen vuoksi tartuin ruskean sävyihin ja mikäs muu niiden kanssa istuisi kuin syvä sinivihreä taikka petroli. Sinivihreän eri sävyt toimivat muutenkin loistavasti ruskean kanssa, mutta nyt keskityin petroliin (jos Sinulla on vaikkapa lauma morsiusneitoja, ehdota heidän ylleen eri sinivihreän sävyjä etkä tule pettymään!). Ota mukava asento, ehkä vähän suklaata käden ulottuville ja nauti!

Kuva Paper Antler Photography, Lightning Bryan Photography, ja kakun kuvaaja tuntematon sivustolta stylemepretty.com

Tuo vyö on aivan fantastinen eikä kyllä muussa puvussakaan vikaa ole! Entäpä tuo kakku; jos sisällä ei ole suklaata, on se suuri rikos...


Kuvat kolme ylintä sekä keskellä alhaalla etsy.com, mekko Twobirds stylemepretty.com sekä zalando.fi

Tuo ruskea mekko kaason yllä toimisi aivan loistavasti jos morsiamella olisi tämä alla nähtävä Hailey Pagen upea-helmainen puku:


Kuvat colincowieweddings.com, morsiuspuku Hailey Page, 2dayslook.com sekä Anna Page Photography

Lisää ylle laitettavaa

Kuvat etsy.com, sormus Qiva Jewellery, pinterest, amazon.com sekä etsy.com

Nuo korvikset voisin ottaa ihan muuten vaan, sen verran kauniit ovat! Qiva Jewelleryn ruskealla pisaran muotoisella timantilla varustettu sormus kuuluu myös tähän tyyliin ehdottomasti. Suosittelen tutustumaan Qivan muihinkin luomuksiin ja linkin löydät oikealta.

Lopuksi vielä vähän yleisilmettä


Kuvat Jasmine Star Photography, cakesdecorationideas.com sekä pinterest

Maistuisiko Sinulle suklaa? :)

Ihanaa viikonloppua! <3

Kuvakollaasien käyttämiseen tarvitset minun lupani.

2 kommenttia:

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!