perjantai 6. helmikuuta 2015

Kerro, kerro kuvastin...

Kuten täällä kirjoitin aiemmin, löysin itseni yllättävästä tilanteesta ns. korutelineenä mainion kuvaajan edessä. Nyt on kuviakin nähtävillä ja voi vitsit, Anna-Katri Hänninen teki hyvää työtä ja Ghita-helmen korut ovat kauniita! Anna-Katrin sivut löydät osoitteesta annakatrihanninen.com ja Ghitan osoitteesta ghitahelmi.webs.com. Suosittelen lämpimästi tutustumaan molempien naisten kädenjälkeen! Ilolla myös suosittelen Anna-Katria kuvaajana; yhteistyö oli mukavaa, avartavaa ja yllättäviä portteja avaavaa. Kävimme jälkikäteen todella hyvän keskustelun nähdyksi tulemisen halusta ja tuskasta, naisten itsetunnosta ja itsensä katsomisesta muiden silmien läpi sekä armollisuudesta omaa itseä kohtaan. Tähän liittyen; jos et tunne oloasi mukavaksi kameran edessä ja muutut suolapatsaaksi jonka hymy muistuttaa lähinnä irvistystä, harjoittele sitä ennen häitä ja häävalokuvausta. Otattakaa kihlakuvat tai jotkin muut kuvat, pyytäkää jotakuta tuttua ottamaan kuvia teistä ja Sinusta, sillä rentoutuminen helpottuu harjoittelun myötä. Katsotuksi tulemista ja itsensä katsomista jälkikäteen voi helpottaa tekemällä sitä monta kertaa. Usein olemme tosi armottomia itseämme kohtaan ja oman kuvan näkeminen voi aiheuttaa lähinnä vaivautunutta tuskastelua vaikka kaikki muut näkevät kuvan ja siinä olevan ihmisen kauneuden. Enkä puhu pelkästä ulkokohtaisesta kauneudesta.

Nyt kuitenkin saatte pienen maistiaisen kuvausten lopputuloksesta. Mustavalkokuvat ovat lähinnä henkilökuvina toimivia, sillä korukuvista pitää tietenkin näkyä korujen värit yms. Mutta ihanasti Anna-Katri näki vaivaa tehdessään mustavalkokuvat extrana alkuperäisen käyttötarkoituksen ulkopuolella. Korujen tuotekuvat ovat tosi kauniita, korut tulevat hyvin niissä esiin ja niitä saatte varmasti pian ihastella Ghitan sivuilla!

Kuva Anna-Katri Hänninen Photography
Kuva Anna-Katri Hänninen PhotographyKuva Anna-Katri Hänninen Photography, korvakorut Ghita-helmi

Kuva Anna-Katri Hänninen Photography

Kirjoittelin jossain vaiheessa kampausideoista ja tämä kampaus minulla oli kun olen sovittanut The Pukua ja se toimi tosi kivasti! Vielä kun tulee lisää pituutta hiuksiin, saisi tällaisesta sivuvedosta varsin näyttävän ja toki kampaajan käsissä varmasti vielä kivemman. On myös tosi kätevää, kun nyt on kuvia siitä mitä voisi kuvitella haluavansa päästään tehtävän hääpäivänä. Kampausten haasteena on se, että sama kampaus näyttää ihan erilaiselta eri ihmisten hiuksissa; väri, hiusten laatu ja paksuus ja kaikki mahdollinen kasvojen mallista asti vaikuttaa siihen, mikä toimii ja mikä ei. Siksi olisikin näppärää, jos voisi testailla itseä innostavia ja kiehtovia kampauksia omaan päähän. Harva meistä tosin taitaa olla niin kätevä käsistään, että kaikki luomukset onnistuisi tuosta vaan. 

Muuten, nyt voi jo sanoa, että häämme ovat ensi vuonna. Ensi Vuonna! Ei parin vuoden päästä vaan jo seuraavana vuonna. Huikeaa, jostain syystä. Kutkuttavaa ja tämä tekee taas asioista enemmän tosia. Tämä suuri oivallus on saanut aikaan myös sen tunteen, että pitäisikö tässä nyt oikeasti tehdä juttuja häiden eteen. Siis sen lisäksi, mitä on jo tehty. Varmaan voisi aloittaa listaamalla hoidettavat asiat ja niiden aikataulutuksen. Budjettirunko meillä on jo tehtynä ja sitä en muuten sitten tule julkaisemaan täällä. Jotenkin raha on sellainen asia, etten julkisesti pahemmin viitsi sitä levitellä (ihan kuin sitä rahaa olisi leviteltäväksi asti...).

Nyt palaan takaisin parantelemaan flunssaani ja ehkä kuuma suihkukin voisi tehdä hyvää ja mitäs jos sitä kokeilisi sitten vaikka jotain kivaa tukkaväkerrystä, aikaa kun on tuhlatavaksi ;)

Ihanaa viikonloppua, muruset!

Kuvien oikeudet Anna-Katri Hänninen Photography. ÄLÄ KÄYTÄ ILMAN LUPAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!