lauantai 20. joulukuuta 2014

Joulurakkautta

Vihdoinkin se alkaa olla täällä; joulu. Koti on puhdas, tontut ja enkelit ovat löytäneet paikkansa, kuusi tuotiin eilen sisään ja koristeltiin illalla suklaita mussuttaen (perinteinen koristelusuklaarasia pitää olla). Olen melkoisessa taudissa korvatulehdusta myöten, mutta minun jouluni syntyy itse laittamalla ja tiettyjen puuhien avulla joten taudista huolimatta on tullut puuhasteltua. Koti näyttää kauniilta ja kutsuvalta joulun viettoon ja seura on mitä parhainta <3


Kukat kuuluvat jouluun ja vihdoin sain amarylliksen ja jouluruusun kaveriksi jaloleinikkejä, joista kirjoittelin syksyllä. Pitää tosiaan vielä selvittää saako niitä häidemme aikaan heinäkuussa. Ovat nimittäin todella ihastuttavia!


Tulihan tuossa joitakin toveja sitten leikiteltyä ajatuksella jouluhäistä, mutta näin joulun ollessa tosi lähellä, voin kertoa olevani varsin tyytyväinen tuleviin kesähäihimme ajankohdan puolesta, -toki muutenkin. Joulu on joulua varten, perhettä, pyyteettömyyttä, rakkautta ja lämpöä. Ilman stressiä, jos vain mahdollista. Tiedän monen ahdistuvan kaikesta tehtävästä, keittiöorjana olosta, siivoamisesta, jouluostoksista ja ei niin toivotuista sukulaisista. Minä otan rennosti. On myös ilo huomata, että myös äitini koittaa ottaa tämän joulun rauhallisemmin mielin. Olemme koko joukko vanhemmillani joulun; sisko perheineen ja me pojan kera. Tohinaa riittää, joten sitä ei kannata luoda lisää liialla puuhalla ja väsymyksellä.

Jouluna aion halia paljon, rakastaa rauhassa, laulaa itseni uuvuksiin ja nauttia perheestäni. On ihanaa olla aatto vanhemmilla, mutta on myös ihanaa tulla kotiin joulupäivänä. Täällä on ihana jouluinen tunnelma, kiireetön ilmapiiri ja oma sänky. Isäni vitsaili aikoinaan mökillä jotain prinsessasta ja herneestä ja hän oli kyllä aivan oikeassa; minä olen surkea nukkuja vieraissa sängyissä... Mutta eipä se haittaa, jos aattona valvoo. Saanpa tunnelmoida kaikessa rauhassa! 

Rauhallista joulunaikaa lukijani! Toivottavasti ehditte hengähtää hetken pitkinä pyhinä ja kerätä voimia tulevaan talveen <3Kuvat Minttunen. Ethän käytä lupaa kysymättä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!