perjantai 24. kesäkuuta 2016

Loppukiri osa 1

Kesäkuu on mennyt muuttaessa ja töitä tehdessä ja vähä vapaa-aika treenatessa, nukkuessa ja mitä näitä nyt on. Häihin on nyt kaksi viikkoa aikaa ja vielä on muutama juttu tehtävänä. Viime viikolla kuitenkin saatiin yksi iso homma tehtyä, nimittäin istumajärjestys. Se olikin varsinainen spektaakkeli; ei sen vaikeuden takia vaan työtapojen :D Noh, järjestys saatiin tehtyä ja hyvä siitä tuli. Väsäilin ensin pienet lappuset nimien kera, piirsin eri kokoisia pöytiä lähes pohjakartan mittakaavassa ja sitten alettiin leikkiä sohvapöydän päällä tuolileikkiä.Päädyimme lopulta järjestykseen, jossa pöytiä on yhteensä kuusi mukaan lukien meidän seurueemme pöytä. Meidän pöydässä istuu yhdeksän henkeä ja lisäksi on kaksi kymmenen hengen pöytää, yksi kahdentoista hengen ja kaksi kahdeksan hengen. Jonkin verran sekoitimme porukkaa, mutta kuitenkin niin, että kaikkien ilta olisi mahdollisimman rento eikä tarvitsisi pinnistellä liikoja. Esimerkiksi setäni ja tätini puolisoineen istuvat yhdessä pöydässä, serkkuja ja ystäviä on sekoitettu ottaen huomioon kuitenkin esimerkiksi mielenkiinnon kohteet. Meidän pöydässämme istuvat kaasot perheineen sekä bestman. A:n poika istuu isovanhempiensa kanssa meidän pöytämme lähellä A:n toivomuksesta.

Moni parihan istuu kaksin, sitten on seuraava perinteinen malli, jossa istutaan molempien vanhempien kanssa ja sitten tämä meidän mallimme, jossa istumme hääseurueemme kera. Kaksin istuminen ei ollut edes harkinnassa; haluamme jakaa koko juhlan muiden joukossa emmekä eristäytyä heti omaan kuplaamme. On enemmän kuin ok, jos niin tahtoo tehdä, mutta me tahdomme toimia toisin. Itse pöytäkarttaan vieraiden ihmeteltäväksi tulee pöytien nimet, joiden alle mustalla dymoteipillä siinä pöydässä istuvien nimet jossakin järjestyksessä. Pöydät eivät suinkaan ole pahvilla kuten juhlatilassa, joten vieraat joutuvat harrastamaan heti aivojumppaa. Emme myöskään numeroi pöytiä vaan pöydissä on kuvia meille tärkeistä paikoista ja paikan nimi on pöytäkartassa. Kaikki vieraat eivät kaikkia paikkoja tunne ja tiedä, mutta yhdessä keskustelemalla jokainen taatusti paikkansa löytää :) Musta dymoteippi valkoisella tekstillä valikoitui liitutaulumaisuutensa vuoksi. Paikkakortit tekstaa sisareni, vaikkakin jos teippiä olisi ollut tarpeeksi, olisin vetäissyt niihinkin teipit ihan vain helppouden vuoksi!

Nyt pitäisi vielä askarrella se iso pöytäkartta esiin laitettavaksi sekä tehdä sähköinen versio juhlapaikkaa varten erikoisruokavaliomerkintöineen. Ehkä sitten ensi viikolla...

Ihanaa juhannusaattoa! <3

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle, älä käytä tai kopioi ilman lupaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!