perjantai 10. kesäkuuta 2016

Koekampaus ja -meikki

Ah, muutto on takana ja nyt keskitytään häihin ja korkea aika onkin keskittyä, sillä jostain syystä muuttohommien aikana hääjärjestelyt eivät ole itsestään edenneet... Ystäväni tosin lohdutti, että kyllä ihmiset osaavat istua alas ilman istumajärjestystäkin, joten ehkä tämän hermoilun voisi lopettaa! Nytkin sen sijaan, että laittaisin kuvakavalkadin keskiviikkoisesta kampauksesta ja meikistä, tekisi mieli laittaa koko julkaisu täyteen kuvia uudesta kodistamme :D Ehkä kuitenkin pysyn asiassa...

Kävin siis keskiviikko-iltana Kata Niemen luona koemeikissä ja -kampauksessa. Aloitimme katsomalla muutamia kuvia ideoistani ja Kata nappasi nopeasti kiinni tyylistä. Avattuani hiukset oli hetken hiljaista. Sitten: "No, on sulla ainakin mistä tehdä!" Aloitimme hiuksista samalla jutustellen niitä näitä. Kampaus alkoi muotoutua hiljaksiin ja lopputulos miellytti minua tosi paljon! Klassista ja pehmeää, mutta ei pönöttävää :) Lätkäisen tähän "muutaman" kuvan teille ihmeteltäväksi.

Tukkaa tosiaan on päässyt kertymään jonkin verran... Kata piti päänsä epäilyksistäni huolimatta hiuskorun paikasta ja hyvä että piti! Se sopii tuohon sivulle loistavasti <3

Meikki oli seuraavana vuorossa ja sitä lähdettiin rakentamaan silmiin panostaen ja muuten pitäen ilme kuulaana. Ihoni on aivan hurjassa kunnossa kiitos stressin ja sekoilevan hormonitoiminnan ja vauvanpeppu-fiilis on kaukana. Lopputulema on kuitenkin mainio!Olen varsin tyytyväinen!

Mitäs tuumaatte?

Täällä aletaan rauhoittua viikonlopun viettoon. Siitä huolimatta, että häihin on vain neljä viikkoa ja kiirettä pukkaa. Ei ahdista, ei... Ensi kerralla juttua häätanssistamme, josta joku onkin jo saattanut lukea muualtakin ;)Kuvien oikeudet Minttunen ja A.V. Älä pihistä!

4 kommenttia:

 1. Wow, milä.kampaus! Ja vitsit, miten paljon sinulla on hiuksia ihan omasta takaa! Meikkikin on klassisen freesi, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei tähän päähän tosiaan pidennyksiä tarvitse :D

   Poista
 2. Sulla on kyllä kadehdittavan paljon hiusta! Itse olen vasta herännyt siihen tosiasiaan, että ei tämä lasimainen hius varmaan muutamassa kuukaudessa tästä paksune eli lisuketta varmasti tarvitaan hääkampaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tätä ihan riittävästi tosiaan :)

   Onneksi sitä pituutta ja massaa saa myös lisukkeella, mutta tosi kivoja kampauksia saa ohuestakin hiuksesta!

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!