maanantai 27. kesäkuuta 2016

Pompomien maailmassa

Juhannus on juhlittu ja siitä kirjoitan tämän jutun jälkeen vähän hääasiaa myös, mutta nyt haluan jakaa tunnelmia olohuoneestamme, jonka ovat häät valloittaneet! 

Muutossa pidin huolen, että häätavaroita sisältävät laatikot liikkuivat vain yhdessä ryppäässä ja niin että tiesin koko ajan, missä ne ovat :D Nyt ne asuvat olohuoneen nurkassa...

Pompomeja tulee häihimme vähän sinne sun tänne; isoja paperikaunistuksia eri koossa tulee kattoon tanssilattian ylle ja terassin katokseen roikkumaan. Pieniä löytyy sitten herkkubuffetin pöydästä somisteena sekä liitutaulutelineestä, joka toivottaa vieraat tervetulleiksi. Kokeilin tänään avata niitä pienimpiä kahdessa eri koossa ja jestas sentään siihen meni aikaa! Isojen avaaminen on helpompaa ja nopeampaa, onneksi. Niitä nimittäin riittää avattavaksi häitä edeltävänä päivänä juhlapaikalla. Ja miehillä riittää sitten kiipeilemistä sinne katon rajaan pompomeja ripustamaan!


Söpöjä nuo ovat ja tuovat kivan lisän liitutauluun, johon tulee vielä taso jolle laitetaan kukkasia. Houkuttelin A:nkin kokeilemaan pompomin avaamista ja hän urheana tarttui pienen pieneen vaaleanpunaiseen paperinippuun ja ryhtyi tuumasta toimeen. Mitäpä sitä ei tulevan vaimonsa vuoksi kokeilisi ;) Pompomithan  voisi tehdä alusta asti itse, ohjeita löytyy esimerkiksi blogeista (kuten täältä), mutta ajan ja itse asiassa rahansäästön vuoksi päädyin tilaamaan nämä meidän yksilöt etsyn kautta DecoPompomsilta. Laatu on hyvä, värit kauniita ja toimitus nopea. Jos olisin lopulta löytänyt oikean  sävyistä silkkipaperia ja saanut sen jollain ilveellä kohtuullisella hinnalla, olisi ollut edessä valtava työ niiden askartelussa. Kun koristeiden avaamiseenkin menee aikaa, ei tuntunut järkevältä ajatukselta väsätä kaikkea alusta asti itse.  Vielä riittäisi puuhaa ennen häitä:

-pöytäkartan askartelu sekä sen sähköisen version teko allergioineen juhlapaikalle
-lautasliinojen haku
-kimppupitsin vienti floristille
-sormusten huoltoon vienti 
-lautasliinojen, menujen ja bingon sekä paikkakorttien sitominen yhteen
-pullojen, purkkien, pöytäkuvien ja lautasliinanippujen pakkaaminen laatikoihin pöytäkunnittain (kunhan tilatut valokuvat kehyksiä varten tulisivat!)
-lasten puuhakassien pakkaaminen
-tanssitreenausta (ehkäpä paras homma ikinä <3)
-videokuvaajalle soitto ja rungon lähetys
-kuvaajalle päivän runko
-manuaalien teko kaasoille ja bestmanille
-bingopalkintojen ostaminen

-hääviikolla A:n parturi ja minun fysioterapia
-miesten pukujen haku ja minun pitää piipahtaa vielä HappyRoadilla
-hääpaikan koristelu, luonnonkukkien ja puulaatikoiden haku
-koivunoksien haku (vanhempani hoitavat)
-vieraslahjojen leipominen sekä pakkaaminen (äiti ja kaaso hoitaa)
-karkkien ja pähkinöiden ostaminen
- ja vielä jotain mitä en nyt muista!

Onhan tässä vielä puuhaa, kun ottaa huomioon, että aiotaan olla mökilläkin muutama päivä. Onneksi apujoukkojakin löytyy kivasti, niin moni homma luonnistuu. Eikä nyt tarvitse stressata töistä, sillä loma alkoi nyt! JIIIIIHUUUUUUUUU!

Ja kun alkaa kiristää kiire pipoa, niin voi katsella näitä höttöisiä suloisia juttuja:


Alle kaksi viikkoa häihin! Vähän jännittää, innostuttaa ja kaikki kaunis saa minut kyyneliin. Vahvasti menee <3

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle. Älä kopioi tai käytä luvatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!