lauantai 23. huhtikuuta 2016

Tuhkimo ja prinssinsä

Armas tuleva aviomieheni, jonka nimen muuten tulen ottamaan -näin sivuhuomautuksena-, kävi bestmanin kanssa keskiviikkona sovittamassa pukuja Miesten Pukuhuoneella. Mehän kävimme A:n kanssa aiemmin kahdestaan valitsemassa asut ja nyt sitten oli A:lla toinen sovitus ja bestmanin mittojen otto. Samalla paikalla hääri Telma-lehden kuvaaja, kun tekivät juttua ja halusivat kuviin oikean asiakkaan. Siellä sitten Susanna ja A poseerasivat :)

Bestman näytti tosi hyvältä valitussa kokonaisuudessa ja oli tyytyväinen valintaamme. Jos hän ei olisi puvussa viihtynyt ollenkaan, olisi häntä toki kuunneltu ja keksitty sitten jotain muuta. Vaikka minusta onkin kuoriutunut ajoittain kunnon natsimorsian, en minä nyt ihan inhottavaksi ryhdy eikä A varsinkaan. Olisi tarkoitus, että myös seurueemme voisi kokea olonsa hyväksi ja nauttia juhlista! :) Myös A:n lapsen asu vuokrataan Miesten Pukuhuoneesta, sillä emme koe mielekkääksi ostaa lapselle kallista asua, jota käytetään tasan kerran. Etenkin, kun aina on riski, että lapsen toinen huoltaja heittää kapuloita rattaisiin lapsen koko häihin osallistumiselle.

Mutta ne kengät, joihin otsikkokin viittaa; A sai kokeilla ensimmäisellä sovituksella Topmanin makeita kenkiä, joista kuvankin silloin laitoin ja asiaa pohdittuaan hän päätti ne ostaa. Minäkin pidin kengistä heti ja niissä on kiva pieni rouheus, joka sopii A:lle hyvin. Oli sitten kotosalla aivan pakko kuvata kengät omien hääkenkieni kanssa ihan vain osoittaakseni kuinka hyviltä jalkamme tulevat näyttämään :)


Ja lisää...


Ja vielä "pusukuva". Kyllä. Rakastan kenkiä. 


Nyt on molempien asut ja kengät kunnossa. Niin paitsi ettei ole, nimittäin minun pukuni on vielä muokkaamatta ja olen menossa vasta toukokuussa sitä sovittamaan uudestaan toivoen, etten ole pyöristynyt niin paljon kuin minusta tuntuu. Painajaismaista, jos en mahdukaan pukuun! Sitten saakin Pirjo tehdä taikojaan... Muuten puvussa ei paljoa muokkaamista olekaan, vähän sisäänottoa rinnan kohdalta ja pikkuviilausta helmassa. Sain juuri tällä viikolla myös ihanan pitsisen boleromaisen hartioiden suojani, sen paremmin en osaa sitä selittää :D Ehkä pitää ottaa jokin kuva se päällä, niin tajuatte mistä yritän kirjoittaa...

Ihanaa viikonlopun jatkoa, halikaa ja rakastakaa <3

Kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle, ethän käytä ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!