perjantai 22. huhtikuuta 2016

Blogiyhteistyö: CaiSannin kakkukoriste osa 2

Täällä kirjoitin aiemmin yhteistyöstä CaiSannin kanssa ja nyt on aika esitellä kaunis kakkukoristeemme, toistaiseksi ilman kakkua! 

Valittuamme saamistamme kauniista luonnoksista mieluisimman, alkoi odotus, joka palkittiin ilahduttavan nopeasti tulleella sähköpostilla. Koriste odottaisi postitusta, jos vain osoitteemme olisi tiedossa :D Eilen koriste sitten saapui ja olihan se pakko heti kuvata iltapäivä-auringon täplittämässä keittiössä. Minua jännitti, miten vanerista tehty koriste selviää postin käsissä, mutta tukeva pahvikuori ja koristeen pahvitausta olivat pitäneet ihanuuden ehjänä.


Koriste on meidän näköisemme hengeltään ja siinä on ne A:n kaipaamat liehuvat hiukset, joka minusta edelleen on jotenkin todella hilpeä vaatimus armaaltani, jonka suussa nämä oikeat kutrini kovin usein ovat <3 Pidän myös siitä, miten koristeessa on liikkeen tuntua.


Koriste tulee myös pysymään tukevasti pystyssä kiitos kahden kepukkansa. Ellei se parka sitten kellahda kumoon kakkua leikatessamme. Minä en olisi perinteistä polkaisija-kastia, mutta katsotaan nyt. Turhaahan se nimittäin on, kun on päivän selvää kuka meillä määrää kaapin paikan; nimittäin minun esteettinen silmäni ja A:n käytännöllinen vastaava. :)

Koriste tulee näyttämään upealta valkoisen kakkumme huipulla (aivan kuin kakkumme olisi kuusikerroksinen torni, hih!)! Musta väri on paras valinta mielestämme tämän tyyppiseen koristeeseen vaikka toki puun sävy tai valkoinen olisivat herkempiä.

Emme voisi olla iloisempia tai tyytyväisempiä tähän yllättävään yhteistyöhön ja sen meille tuomaan ihanaan erityiseen silaukseen! Rakastan yksityiskohtia ja tämä yksityiskohta on minulle tärkeä <3 Voin suositella lämpimästi CaiSannin palveluita lukijoilleni! Kiitos ihanille naisille, vielä kerran <3

Ensi kerralla sitten hieman kuvamateriaalia sulhasen hääkengistä, jotka ovat nekin kotimaista tuotantoa. Lisäksi voisin kiusata teitä tukkajutuilla :) Ja hei, se on perjantai! Jiihuuuuu!!!!

Kuvien oikeudet Minttunen, älä pihistä, käytä tai lainaa ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!