lauantai 9. huhtikuuta 2016

Sekalaisia häähankintoja ja ihanista ihanin rannekoru

Elämä häiritsee häävalmisteluita ja etenkin niistä kirjoittelua... Pientä päivitystä kuitenkin;

KAKKU ON VALITTU JA PÄÄTETTY!!! Hipheijahurraa! Vihdoinkin. Ei minulla siitä muuta kuin että nätti tulee <3. Caisannin upeiden luonnosten joukosta löytyi myös Meidän Kakkukoristeemme ja myöhemmin siitäkin aiheesta seuraa lisää asiaa. Kaunis siitä tulee!

Tässä on tullut vähitellen hankittua kaikenlaista pikku-tavaraa häitä varten. Tilasin etsyn kautta mm. nämä kynät bingoa varten ja pienet pyykkipojat vieraslahjojen pussukoita varten:


Tuli tilattua myös läjä erilaisia pusseja, herkkubuffan kauhat ja narua (Decorahouse ja Juhla Center) sekä Love-kyltti löytyi Finnmarilta. Kyltti löytänee paikkansa lahjapöydältä tai herkkubuffan pöydältä. Nyt se nököttää keittiön hyllyllä ilostuttamassa.Hyvän Tuulen Puodista sen sijaan löysimme kivoja lasipurnukoita herkkubuffetia varten (johon tulee namien lisäksi pähkinöitä), peräti sellaisia, joista on iloa myöhemmin ihan joka päivä keittiössä.  Yksi iso purnukka löytyy kotoa jo valmiina.. Samasta paikasta tuli tilattua myös pieni kori, jonka käyttötarkoitusta en ole vielä päättänyt :). Pieni Kiitos-kyltti olisi tarkoitus tulla kiinni laatikkon/koriin, johon vieraslahjat laitetaan. Kun vain löytäisi sellaisen laatikon jostain ensin. Kyltti on Koiramäen Pajutallista.Yhtenä iltana viime kuun puolella tuli väsäiltyä myös hääbingo valmiiksi ja teimme testitulostuksen askartelukartongille, jota Suomalaisen Kirjakaupan avulias myyjä ehdotti. Kartongissa on kaunis elävä pinta ja se on sopivan tukevaa. Kunhan loput kartongit tulevat, pääsee A tulostamaan bingot ja minä sitten leikkaamaan ne valmiiksi häitä odottamaan. Bingo tulee pöytiin jokaisen paikalle samaan nippuun lautasliinan, menun/ohjelman ja kynän sekä paikkakortin kanssa. Koko komeus sidotaan yhteen tuolla narulla, joka aiemmin kuvassa näkyi. Koska hääviikolla ei ole tarpeeksi muuta hommaa ;) Katsotaan saadaanko vieraat bingon avulla yllytettyä tekemään hullunkurisia juttuja. A pitäisi ehdottomasti saada räppäämään!


Sitten vielä jotain ihanaa; nimittäin pyysin Ghita-helmen Ghitaa suunnittelemaan minulle rannekorun häihin ja tänään sain sen. Suloinen Ghita oli tehnyt vielä ylimääräisenä työnä koruun sopivat korvakorut ja voi sentään, ihanat ovat <3
Kerta kaikkiaan kaunis rannekoru, vai mitä?

Tähän on hyvä lopettaa tämä kuvien täyteinen kirjoitus. Kiirettää pitää, mutta onneksi syntyy myös valmista. Toukokuussa tavataan vihkijäkin, sitä ennen kuvaaja ja jossain vaiheessa toivottavasti toista kaasoa ja bestmania. Kyllä tässä häät aikaiseksi saadaan!

Kaikkien kuvien oikeudet Minttunen, älä pihistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!