tiistai 8. maaliskuuta 2016

Taas on asiaa kengistä

Ihanaa Naistenpäivää! Naiselliseen (tai no, ei kenkähulluus ole naisten yksinoikeus) aiheeseen heti ilman jaarittelua; olen kirjoittanut kengistä jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta vielä on jatkettava. Istun paraikaa koulutuksessa ja hyödynnän tauon kertomalla teille, että minulla on hääsaappaat. Kyllä, luitte oikein, hääsaappaat. Minähän en ole hankkimassa muita kenkiä korkokenkien ja näiden lisäksi. Puku ei toimi kuitenkaan korottomien, "mukavien" kenkien kanssa, joten olen sissi ja juhlin koko päivän koroissa. Ja saappaissa :D 

Tadaa!

Sappaat löytyivät Kappahlin verkkokaupasta

Söpön ulkonäön lisäksi tuntuvat olevan hyvät jalassa :)
Mutta miksi pitää olla hääkelpoiset saappaat? Koska Suomen kesä, siksi. Lisäksi haluan voida mennä märkäänkiin metsään tai höttöiseen heinikkoon, jos sieltä saisi upean ja ikimuistoisen potretin. Häiden jälkeen nämä pääsevät kaupunkikäyttöön, jotta ei tarvitse jatkuvasti raahata saappaita kodin ja töiden välillä. Jee! Kenkäasiat ovat nyt lopultakin kokonaan kunnossa. Etenkin, kun eilen posti toi korkotulpat. Niistä kirjoittelen ihan erillisen jutun myöhemmin, sen verran kiva keksintö ovat.

Kai jollakulla muullakin on hääsaappaat vai aloitinko juuri uuden trendin? ;)

Ihanaa viikkoa ja pian palataan taas blogin ääreen korkotulppien ja miehen pukeutumisen muodossa <32 kommenttia:

  1. Ihanat! <3 Mulla oli myös varattuna korkeavartiset vaaleanpunaiset kumpparit, mutta onneksemme hääpäivänä ei satanut ja niinpä saappaat jäivät käyttämättä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kaikkeenhan on pakko varautua, ainakin jos on sellainen kuin minä :D

      Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!