lauantai 12. maaliskuuta 2016

Kroketti, kriketti, briketti eikun saketti!

Vihdoinkin pääsen kertomaan A:n asusta häihimme! Alunperin A oli miettinyt bonjour-pukua, mutta lopulta päätyi kuitenkin sakettiin. Mutta eipä mennä asioiden edelle vielä. A halusi minut ensimmäiselle katsastukselle mukaan joten menimme viime lauantaina yhdessä varatulle sovitusajalle Miesten Pukuhuoneeseen Hyvinkäällä. Kyseistä liikettä pitää ylistämäni entisen Leimulinen ja nykyisen Happy Roadin Pirjon tytär. Aiemmin miesten pukeutuminen oli Leimun yhteydessä, mutta erosi sitten omakseen. 


Miesten Pukuhuoneesta löytyy niin vuokra-, osto- kuin mittatilauspukujakin unohtamatta asusteita ja kenkiä. Liike on miellyttävä ulkomuodoltaan ja palvelu asiantuntevaa ja ystävällistä.

Liike sekä vuokraa että myy kenkiä. Lisäksi kokoelmasta löytyi makeita kalvosinnappeja. Vuokrapaketteihin kuuluu myös perus-kalvosinnapit puvun, paidan, solmion/rusetin/plastronin/ ja kenkien lisäksi. Toki pukuihin tehdään tarvittavat mittatilausmuutokset.Mutta sitten siihen A:n asuun. Näytin ensin kuvan omasta puvustani, jotta saataisiin käsitys millä tyylillä ollaan liikkeellä. Ensimmäiseksi A kokeili mustaa bonjour-pukua valkoisella liivillä ja vaalealla solmiolla. 

  

A näytti puvussa varsin hyvältä ja puvun struktuuri oli varsin upea. Jokin siinä kuitenkin jäi kaivelemaan. Seuraavaksi A sai ylleen Cavalieren todella upean kokoharmaan saketin kapoisilla housuilla. Yleensähän saketin housut ovat raidalliset, mutta nyt mentiin yksivärisillä housuilla. Oikea koko takista oli juuri menossa naimisiin, joten takki oli liian kapea, silti siitä sai riittävän hyvän kuvan. Kuvissa hihat ovat sitten liian pitkät, älkää välittäkö!

Liivi pysyi samana, mutta solmio vaihdettiin valkoiseen niin kokonaisuus toimii paremmin. Harmaan sävy oli hyvin elävä, luonnonvalossa huomattavasti vaaleampi ja kankaassa oli upea kevyt hohto. Bestmanille puetaan sitten samaa sarjaa puku harmaalla liivillä ja solmiolla, jotta miehet erottuvat toisistaan takkien lennettyä nurkkaan jossain vaiheessa hääiltaa :) Aivan loistava idea joka ei ehkä olisi omaan mieleen tullut. Jälleen saa olla iloinen ammattilaisten taidoista!

Solmioissahan on värivaihtoehtoja loputtomiin, mutta harmaata nähdään häissämme muutenkin ja pysyypähän kokonaisuus harmonisena.


Liikkeestä löytyi myös todella hyvännäköiset suomalaiset kengät, joihin A tykästyi kovasti. Voipi olla, että niistä tulee Ne Kengät.


Hauskaa on se, että A valitsi toiseksi päälleen vetäneensä kokonaisuuden, kuten minäkin ihastuin toisena kokeilemaani hääpukuun <3 Tulemme näyttämään hyviltä yhdessä ja siltä, että olemme samoissa häissä, kuten liikkeen pitäjä sanoitti. Nyt tarvitsee enää A:n kiskoa veljensä sovitukseen niin on asiat kunnossa! Paitsi A:n lapsen pukeutuminen, mutta se on taas monimutkaisempi juttu. Jos nyt edes saisimme lapsen häihimme paikalle... Ei ole aina helppoja nämä jutut, mutta ei siitä sen enempää. A on tyytyväinen ja koki olonsa puvussa hyväksi ja se on ihan huippua! Ai että en malttaisi odottaa, että voisin näyttää teille minunkin asuni!!! Mutta ei, olkoon salaisuus häihin asti :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa <3

Kaikkien kuvien oikeudet Minttunen, älä pihistä äläkä lainaa ilman lupaa!

P.S. Mitenkäs muiden sulhaset, oliko asun löytäminen yhtä helppoa vai onko homma vielä edessä?

Ja vielä; käykäähä kurkkaamassa Pukuhuoneen facebook-sivukin, jonne ihana Susanna tämän tekstinkin jakoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!