perjantai 11. maaliskuuta 2016

Korkotulpat ja purkkisavotta

Ah, ihana perjantai <3 Nyt viikonloppuna on taas blogissakin menoa ja meininkiä, sillä saatte luettavaksenne ennen maanantaita viime viikonlopun miesten pukujen sovituksesta. Nyt kuitenkin ensin niistä korkotulpista, joista lupailin kirjoittavani ja siihen sivuun vähän purkkijuttuakin. Hääaskartelut eivät nimittäin tässä taloudessa ihan äkkiä pääse loppumaan; viime viikonloppuna koristelin muutaman lasipurkin pioneja varten ja tänä viikonloppuna pitäisi väsäillä loppuja vieraslahjapussukoita. Koska siinä ei ole tarpeeksi, aloitin hetki sitten myös munaurakan eli styroksimunien koristelun servettitekniikalla pääsiäistä varten. Olisi tuolla myös lankoja odottamassa muutaman tupsupupun ja -tipun tekemistä... Mutta ne korkotulpat tai korkosuojat paremminkin, niistähän tässä piti kirjoittaa.


Hääpaikallamme on nurmea ja olemme haaveilleet myös vihkimisestä siellä nurmella. Maa saattaa kuitenkin olla märkä ja vaikkei olisi edes märkä, uppoavat kapeat korot siihen iloisesti. Kun ne korot ovat vieläpä valkoiset, on niitä suojattava jotenkin. Päätin siis hankkia käsiini korkotulpat. Se ei sitten ollutkaan ihan helppo homma. Erilaiset tanssitarvikeliikkeet myyvät korkosuojia, mutta ne on tarkoitettu lähinnä suojaamaan lattiaa koroilta eikä korkoa miltään. Hylkäsin ne siis suoralta kädeltä. Olin aiemmin löytänyt SoleMates-korkotulpat, mutta niiden Suomeen saaminen ei ollutkaan helppoa. Kesti hetki löytää verkkokauppa, joka niitä toimittaa Suomeen ilman jättikustannuksia. Sama putiikki sattui myymään myös kilpailijan (Clean Heels) tuotetta, joten tilasin sitten molemmat. Postikuluineen kaksille tulpille tuli hintaa piirun verran yli 20€. Toimitus oli ilahduttavan ripeä ja tulpat saapuivat kirjepostina kotiin. Testasin tulppia heti kenkiin, ja kivasti menivät. Ostin keskimmäistä kokoa olevat ja vaikuttaisivat olevan juuri oikeat!

Clean Heels korossa

SoleMates sivulta

Häissä pääsevät sitten tositestiin. En kyllä vielä testannut, miltä tuntuu kävellä noiden kanssa, mutta eiköhän se suju siinä missä muutenkin koroilla. Molemmista olen lukenut tyytyväisiä arvioita :)

Ja sitten ne purkit; pöytiin tulee Happy Joe -pullojen lisäksi lasipurkkeja pioneja varten ja koristelin loput korkeat lastenruokapurkit, lisäksi muutaman pienemmänkin, jotka taasen tulevat liitutaulutelineeseen kukkien kera toivottamaan ihmiset tervetulleiksi. Sama tyyli jatkui, käytin vikat teippitarrat ja vielä äidinäidin perintöpitsejä. Nyt on pullo- ja purkkiurakka tehty kokonaan, jee!Huomenna tai sunnuntaina sitten juttua miehen pukeutumisesta häihin :) Nyt ihanaa perjantai-iltaa <3

Kaikkien kuvien oikeudet Minttunen, mörökölli sinut vieköön, jos käytät ilman lupaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!