lauantai 30. tammikuuta 2016

LoveMeDo-tapahtuma ja kakkuantia

On hiukka kestänyt tämä messuista kirjoittaminen, mutta vihdoinkin siihen ryhdyn. Koska niin moni asia on meillä jo hanskassa, kiinnosti eniten kakkuanti. Täällä kun yhä mietitään, halutaanko laittaa satoja euroja ylimääräistä kakkuun vai ei... LoveMeDossa siis pipahdettiin A:n kanssa ja rupateltiin parin ihanan kakkutaiturin kanssa. Porissa majaa pitävä Marjon Herkkukakku jäi mieleen ihanien luomustensa takia vahviten, mutta kauas ei jäänyt myöskään The Art of Cakes kukkiensa kanssa. Kyllä nautimme myös messujen muusta annista ja mukaan lähti mm. Kombuchaa ja Suomen Karamellitehtaan taivaallista valkosuklaa-karpalo fudgea. Jäin kaipaamaan lisää antia miehille, sillä yläkerran Äijälä ei kummoinen ollut... Sama asia värittää muitakin häätapahtumia, ihan kuin vain naiset olisivat menossa naimisiin! Tästä siis pyyhkeitä LoveMeDolle. Yläkerrasta maininnan ansaitsee Miesten Pukuhuone Hyvinkäältä, joka myös A:n tulee vaatettamaan. Huippu Susanna on Leimulinen Pirjon tytär ja yhtä rautainen ammattilainen. Leimulinesta ja kokemuksestani siellä voit lukea enemmän täältä. Mutta niihin kakkuihin...


Sain luvan käyttää kuvia kakuista ja tässä on ensin Marjon kauniita kakkuja (kuvat ovat Marjon Herkkukakun fb-sivuilta, jotka löydät hakusanoilla Marjon Herkkukakku):

Tämä olisi niin meidän hääkakku, tosin vähemmillä kukilla. Mintun sävykin hipoo täydellisyyttä.

Tämäkin se voisi olla, pitsit ja kaikki kohdillaan, mutta jälleen vähemmillä kukilla

Kokovalkoinen on todella kaunis myös <3
Tästä vähän erikoisempaa muotoa ja mieletöntä taituruutta!

Upea ilmestys tyylikkään mustavalkoisena

Tämähän sopisi rustiikkisiin häihimme kuin se kuuluisa nenä päähän, niin suloisen suomalainen!

Ihanaa, että kakkuihin väsätään muitakin ruusuja nykyisin; pionit ja hortensian kukat ovat suloisia, kuten vuokotkin! Ulkonäköäkin tärkeämpää on kakun maku ja ainakin kommenttien perusteella siinäkään ei ole tingitty :) Esimerkiksi Raspberry Dream kuulostaa ihanalta; kinuskimoussea ja vadelmamoussea. Eikä Whitechocaan kuulosta pahalta; valkosuklaamousse ja mansikkamousse luovat taivaallisen kokonaisuuden. Yli 80 henkilön hääkakkutilauksiin kuuluu suunnittelupalaveri maistiaisineen. Pelkän suunnitelupalaverin hinta on 25€ ja 50€ maistiaisineen.

Sitten Inkoolaisen The Art of Cakesin antia fb-sivuiltaan lainattuna:

Tässä pidän erityisesti kukista

Olen aina rakastanut kolibreja, joten ihmekö tuo että tämä maalattu kakku sai ihastumaan!
The Art of Cakes tarjoaa ilmaisen neuvontatilaisuuden johon halutessaan saa maistiaisia 30€:lla ja summa hyvitetään mahdollisen hääkakkutilauksen yhteydessä. Kakkutyyppejä ja täytteitä on runsaasti valittavaksi.

Mitäs pidätte, melkoisen ihania taiturimaisia herkkuja, eikö?

Olkoon viikonloppunne yhtä suloinen kuin nämä kakut! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!