lauantai 9. tammikuuta 2016

Kampaaja hallussa, jiihuuuuu!

Yksi asia melko pitkältä hoidettavien asioiden listalta hoidettu; nimittäin kampaaja ja meikkaaja on nyt varattu tai siis yksi ja sama henkilö; Kata Niemi. Kata meikkasi meidät serkun häissä pari vuotta sitten ja väsäsi toisen kaason kampauksenkin siinä aamun aikana ja tykästyin häneen tosi paljon silloin. Kaunista jälkeä ja todella kestävää, lisäksi Kata oli ihanan leppoisaa seuraa jännitystä täynnä olleessa aamussa. Kirjoitinkin hänelle viime vuoden puolella, lähtisikö keikalle ja tällä viikolla sitten lopulta saatiin diili tehtyä, kun varmistui pari muutakin laitettavaa kuin minä. Yhtä "päätä" varten hän ei keikalle viikonloppuna lähde, joten piti selvittää kaasojeni tahtotila myös. Hän tulee laittamaan meidät edustuskelpoisiksi hääpaikalle aamulla, siitä helppoudesta maksan ilomielin matkakuluja. Saammepahan nukkua hivenen pidempään. Halpaa tämä kaikki ei tietenkään ole, sehän on ollut alunperinkin tiedossa, mutta hintataso on varsin vertailukelpoinen muihin alan toimijoihin. Eikä minun tarvitse arpoa onko lopputulos varmasti minua miellyttävä.

Lauttamatkalla juhannuksena 2013 ja kaikkia vähän jännittää :)

Koekampausta tehdään vasta kesäkuussa, koska "mieli ehtii muuttua sataa kertaa sitä ennen" :) Se voi hyvin olla! Vähitellen siis pitäisi päättää mitä tästä tukastaan haluaa tehtävän. Aiempia pohdintoja hiksiin liittyen voi lukea täältä. Lettiä pitää jossain kohtaa olla tietenkin, mutta missä ja minkä verran ja onko kaikki kiinni vai osa auki ja niin edelleen. Minullahan oli visio osittain auki olevista tai ryöppyävistä kiharapilvistä letin jatkeena, mutta sitten pitää ottaa huomioon kuumuus. Tämä hiusmassa esimerkiksi niskan puolella on tuskaisen kuuma ja hikihän nyt tulee varmasti muutenkin. Pukua sovittaessa olin väsännyt hiukseni sivulle kiinni ja se näytti tosi kivalta ja siinä voisi edelleenkin olla ideaa. Uutena vuotena olin kihartanut hiukseni joita pakkanen sitten kuritti, joten illaksi letitin toiselta puolelta löysän ranskalaisen letin ja toiselle puolelle jäi kiharat vapaaksi. Alla vähän suuntaa antavia kuvia, joista oikeanpuoleinen on otettu torilla palelemisen jälkeen hotellihuoneella varpaita ja nenää sulatellessa :D Aikas kiva, vai mitä?


kuva Minttunen
kuva MinttunenPinterest on täynnä hyviä ideoita, ja siellä olenkin kerännyt niitä ahkerasti talteen. Nämä alla olevat ovat oikein kauniita:

kuva HMS
kuva HMS Vasemman puoleinen muistuttaa hyvin läheisesti kampauksia, joita olen itse tehnyt monesti ja aika lailla tuon kaltaista oli hiuksissa pukua sovittaessa. Oikealla oleva on monimutkaisempi ja mahdollisesti ehkä jopa liian monimutkainen ottaen huomioon, että hiuksiin tulee lisäksi hiuskoriste. 

kuva Minttunen

Toisaalta hiukset voisivat olla pehmeästi kokonaan kiinni, jolloin ei tarvitsisi miettiä kuumuutta tai mahdollista sadekekeliä, jolloin ilmankosteus tuhoaa kiharat satavarmasti. Esimerkiksi tämä tässä alla on kaunis ja yksinkertainen:

Kuva Emilia Jane Photography
Onneksi kylminä pakkaspäivinä on hyvä haaveilla kesähäistä, hiusihanuuksista ja kuplivasta tunnelmasta! Jokos muilla kesän morsiamilla on kampaaja ja meikkaaja löydettynä? Vai onko joukossa paljon heitäkin, jotka tekevät itse?

Rentouttavaa viikonloppua!

p.s. vielä ehdit äänestää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!