keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Väriä kaasoille

Kaasoseni hoi! Keräilin ihan teitä varten inspiraatiokuvia väreistä, sillä kyllähän tämä nyt kovasti näyttää siltä, että valkoinen on unohdettu. Jotenkin pidän tosi epätodennäköisenä, jotta serkkuselle löydetään periksiantavan mallinen häntä miellyttävä valkoinen mekko. Valkoista on muutenkin vaikea löytää joten olen antanut myöten tässä valkeat neidot -fantasiassani :) Värit saisivat myötäillä kaasojen pukeutumisessa mieluusti häiden muita värejä, mutta hei, olen joustava ja päälle voi kiskaista jotain ihanaa sinistä, purppuraa, ruskeaa, mustaa, ihan mikä hyvältä tuntuu. En myöskään pidä hyvänä ajatuksena että kaasot pistävät isoja summia mekkoihinsa, vaan jos kaapista löytyy jotain ihanaa valmiina niin mikä ettei siihen pukeutuisi. 

Kuva täältä

Yllä olevat mintun sävyt ovat ihastuttavia ja herkkiä eikä mekoissakaan mallien puolesta mitään vikaa ole!

Harmaa on myös hirmuisen kaunis eri sävyissään:

Vasen kuva ambphoto, oikea kuva Joel Bedford 
Ja sitten on tietty se herkkä pehmeä roosa eri sävyissään:

Vasen kuva Amy and Jordan Photography, oikea kuva Goode Green Photography
En kuitenkaan ole monsteri-morsian, joka tiaraa heilutellen komentelee ja määräilee muita minkä ehtii, joten kaasot laittavat ylleen sen, minkä hyväksi kokevat. Kauniita ihanat naiseni tulevat joka tapauksessa olemaan! <3

Mitenkäs kesän muut morsiot; joko kaasojen asut on valmiiksi mietittyinä? Onneksi meillä ei ole morsiuslapsia, joille miettiä myös vaatetusta; minä-ja-lasten-pukeminen-häitä-varten lähtisi kuitenkin niin huikeisiin sfääreihin, että voitaisiin laittaa koko budjetti uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!