maanantai 9. tammikuuta 2017

Ensitanssi

Huhheijaa. Loistavaa tätä vuotta ihan näin alkuun! Hiljaisuuteni on venähtänyt luvattoman pitkäksi. Loppuvuosi meni hyvin ikävissä merkeissä Menieren kiristäessä otettaan armottomasti ja sen jälkeen sitten sain supervatsapöpön, joka piti otteessaan lähes kaksi viikkoa ja piti huolen myös siitä, että jouluna sai syödä ihan huoletta miettimättä kilojen kertymistä. Nyt tunnen saaneeni lopultakin voimani takaisin, joulun aikaan oli ihanaa lomaa ja välipäivät töissä rauhallisia. Olen aiemmin luvannut jotain kirjoitella vielä ensitanssistamme ja ajattelin antaa lähinnä kuvien puhua puolestaan. Ja jos joku tahtoo nähdä videota hilpeästä tanssistamme, niin huutaa hep kommenteissa ;)

Kävimme siis treenailemassa pari kertaa Elementissä (Tanssikeskus Elementin sivut löydät täältä) Anniina Kinnusen johdolla ja Ed Sheeranin Thinking Out Loud oli minulla Spotifyn viime vuoden kuunnelluin biisi. Ja ihmekö tuo, sitä on kuunneltu myös ilman treenejä todella runsaasti. Törmäsin myös facebook-päivitykseen aiheesta, jossa kuulin laulun pari vuotta sitten ensi kertaa ja kirjoitin A:lle, että tässä olisi ainesta <3 Ja olihan siinä. Bändin pojat hoitivat homman mainiosti, alun tahtisekoilumme ja A:n liian aikaisin sisääntulon ei annettu hillitä iloa ja menoa vaan tanssittiin hymyillen alusta loppuun. Treeneissä tanssimme kymmenen kertaa paremmin, mutta tunnelma itselle oli tärkein. Ja kun tanssia oli oikeasti treenattu kunnolla ja se oli mielessä ja kehon muistissa, ei tarvinnut jännittää hääpäivänä, että muistaako nyt kaiken. Pystyi keskittymään olennaiseen. Joten jos tuleva hääpari suunnittelee koreografioitua ensitanssia, suosittelen lämpimästi useita ohjattuja treenejä ja runsasta, iloista ja hyväntahtoista kotitreenailua! Meidän treeneistä voi lukea täältä.

Mutta niitä kuvia.

Kuva Miska Koivumäki

Kuva Miska Koivumäki
Kuvakaappaus VideoTimon videosta

Kuva Miska Koivumäki

Kuva Miska Koivumäki
 Jotenkin onnistumme näyttämään niin typertyneen rakastuneilta, rakastavilta ja onnellisilta sekä stressittömiltä. Näihin kuviin ja tunnelmaan voi palata, jos pipoa alkaa kiristää. Tanssin aikana nauroimme ääneen, hymyilimme, juttelimme ja nautimme emmekä juurikaan muistaneet, että paikalla oli muitakin!


Kuva Miska Koivumäki

Mieltäni lämmittää katsella näitä ja koitan keksiä tekosyytä päästä kahdestaan tanssimaan Anniinan ohjaukseen. Niin ihana ja monella tapaa opettavainen prosessi oli <3

Vielä olisi yksi julkaisu häihimme liittyen jäljellä ja sitten onkin aika miettiä, mitä blogille/blogissa tapahtuu.

Kuvien oikeuden kuuluvat Minttuselle ja Miska Koivumäelle, luvaton kopiointi, käyttö ja julkaisu kielletty


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!