lauantai 15. marraskuuta 2014

Sormushaaveiluja

Hupsista, kun takana on kiire viikko. Ehkä sen väsymyksen piikkiin menee, että vasta kolmannella yrittämällä sain otsikon oikein; Rosmushaaveiluja kuulosti sekin kyllä jännittävältä! Aloitin uuden työn keskiviikkona ja meno on ollut aika haipakkaa. Lisäksi eilen illalla käytiin juhlimassa A:n A-veljen synttäreitä (koko hemmetin neljän veljen sarjan nimet alkavat A:lla), joita vietettiin juhlatila Euphoriassa Helsingissä. Aika lyhyeen jäi pippalot meiltä ja oltiin takaisin kotona kahden pintaan tunnin ajomatkan jälkeen. Jotenkin tuo aamuviiden jälkeen herääminen neljän tunnin yöunien jälkeen ei kannusta pilkkuun asti kukkumiseen. Tuli kuitenkin käytyä. Mutta sitten asiaan, eli sormuksiin. Olen tainnut omani löytää jo, joskin pidän mieleni avoinna. Ihastuin erääseen Pasi Torkkelin sormukseen, jota en tietenkään vielä paljasta, mutta tässä joitakin muita kaunokaisia häneltä.Kaikki kolme kuvaa etsy.com

Upeita sormuksia löytyy myös Qiva Jewelleryltä. Sivunsa löydät täältä, kuvia napsin Qivan etsy-sivuilta. Sormukset ovat upeita ja persoonallisia. Torkkelin tavoin koruseppä tekee tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaan. Miesten sormukset ovat komeita myös.

kuva etsy.com


kuva etsy.com

kuva etsy.comOn ihana katsella mitä mielikuvituksellisempia sormuksia, mutta käytännöllisyys astuu kehiin hyvin pian. Asumme Suomessa, jossa on pitkä kylmä kausi ja minä käytän villatumppuja, moni ihastuttava sormus takertuu niihin kiinni. Lisäksi minun on otettava huomioon työni, jossa sormus ei saa aiheuttaa vahinkoa asiakkaille, joten kiemurat, terävät terälehtisormukset yms. voin unohtaa. Kihlani on kaunis valkokultainen kymmenen timantin rivisormus, jonka rinnalle sopii hyvin monenlainen kaunistus. Saa nähdä muutanko mieleni vielä, mutta voipi olla, että Torkkelin sormus ei löydä vertaistaan.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!
2 kommenttia:

  1. Meillä on vähän saman tyyliset sormukset kuin nuo: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/10/sormuksemme.html

    VastaaPoista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!