lauantai 14. tammikuuta 2017

Hääseurueemme ja lahjukset

Olin aivan unohtanut kirjoittaa läheistemme lahjoista. Häidemme puuhajoukko oli häidemme onnistumiselle hyvin tärkeässä osassa ja halusimme huomioida heidän panoksensa pienillä lahjoilla. Kaasoni auttoivat pitkin matkaa isoissa ja pienissä jutuissa ja mikä tärkeintä, iloitsivat kanssani koko matkan. Bestman hoiti hommansa mainiosti. Molempien vanhemmat antoivat panoksensa häidemme järjestelyihin ja toteutukseen ja iso kiitos kuuluu A:n vanhemmille, jotka huolehtivat jälkikasvusta itse hääpäivänä. Ja koko ihana joukko oli häitä edeltävänä päivänä kanssamme laittamassa paikkoja ja odottamassa sekä jännittämässä kanssamme. Myös hääpäivän aamuna heistä kaikista oli korvaamaton apu. Enkä unohda siskoni urhoollisuutta ampiainen-hääpuvun-kerroksissa -episodin hoitamisessa <3 Kaikille olemme kiitollisia kaikesta panostuksesta, avusta, tuesta ja rakkaudesta. Häiden järjestämisessä ja juhlimisessa oli meille kaiken aikaa kyse halusta juhlia läheistemme kanssa ja jakaa onnemme. Olen kiitollinen, että onnemme todella jaetaan syvästi.

Molempien vanhemmat ja kaasot sekä bestman löysivät tuoleiltaan pienet lahjakassit. Kaasojen ja vanhempien lahjat mukailivat toisiaan, mutta bestman sai aivan muuta. Kaasoille annoin jo heitä supernaisiksini pyytäessäni pienet lahjalaatikot, joissa oli riipukset, kynsilakka, nenäliinat ja muistaakseni mintun väriset isot tuikut ja kaikki mukaillen häiden värejä. Halusin kuitenkin heillekin jotain pientä vielä antaa.

Vanhempien kasseista löytyi saunatuotteita.
Pienet Pentikin pyyhkeet ovat ihanan pehmeitä ja oman kokemuksemme mukaan mainioita kasvopyyhkeitä. Saunatuoksut ovat taivaallisia ja saippuat ihastuttavia myös!

Kortit kaasoille ja bestmanille piti tietenkin askarrella itse... Koska hääviikolla aikaa oli selvästi aivan liikaa!
Kaasojen kassit pitivät sisällään vanhempien lahjojen tavoin Pentikin tuotteita ja pienet kauniit peltiset karkkirasiat, jotka ostin heti häiden suunnittelun alkuvaiheessa kaasot mielessäni.Bestman saikin sitten jotain aivan muuta. Hän oli lapsena vannoutunut He-Man-fani, joten minäpä metsästin näppäränä naisena hänelle kalvosinnapit. A halusi antaa bestmanille lahjan jo hääpäivän aamuna. Oli kassissa mukana myös jotain kurkunkostuketta, joka päätyikin sitten jo aamulla miesten käyttöön ja myöhemmin häissä se teki piilopullon virkaa saunalla.


Ainoa mikä harmittaa on, ettemme häissä julkisesti vielä erikseen kiittäneet huippuja perheitämme kaikesta. Mutta onneksemme he tietävät kyllä <3

Pitäisiköhän sitten kirjotella vielä meidän saamistamme lahjoista jotain..? Viime kirjoituksessa totesin häistä olevan jäljellä vielä yhden kirjoituksen, -tämän- mutta onhan näitä juttuja näköjään vielä muitakin!

Nauttikaa viikonlopusta!

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle. Kaikenlainen luvaton käyttö, kopiointi ja jakaminen on kielletty.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tiedän olleen mieleisiä ja totta puhuen näin toteutus oli myös helpointa; lähes kaikki oli samasta paikasta ja säästi aikaa ollen silti myös ajateltua ja saajilleen varmasti käyttöön tulevaa. Ostin meillekin tuota Koivu-saunatuoksua ja on muuten ihanaa! Tuoksuu aidosti koivulle :)

      Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!