maanantai 17. lokakuuta 2016

Häidemme videokuvaus

Meille oli alusta asti selvää, että tahdomme häistämme liikkuvaa kuvaa. Kuvaajankin valinta oli helppoa; olemme tavanneet A:n kanssa mutkan kautta VideoTimon ansiosta, joten hänen suostuttua juhlamme kuvaamaan, olin varsin iloinen! Timon kanssa on helppo ja leppoisaa olla ja hän sulautuu joukkoon loistavasti eivätkä vieraamme tuntuneet muistavan hänen läsnäoloaan ollenkaan, mikä on ihanaa ja tavoiteltavaa. Timo oli jo heti aamulla aikaisin kanssani Ratissa kuvaamassa valmistautumista sekä juhlapaikkaa ja hänen innostuksensa oli hauskaa sekä ihanaa, sillä siitä tuli olo, että hänelle on väliä, millaisena hän juhlamme kuvaa. Timo piittasi ja se on tärkeää. Minä en osannut häiriintyä hänestä ja kamerastaan missään vaiheessa, sillä olemme kavereita vuosien takaa. Ilman kaveruuttakin Timon läsnälo on luontevaa ja helppoa. Kiitos Timon saatiin myös rannekoruni paikoilleen, sillä jännittävä äitini ei saanut korua kiinni :) Ihanasti videolla kuitenkin on pätkä tästä yrityksestä <3 Timo myös piti huolen, että videolla on meidän läheisimmät ihmiset tallessa ja hän muisti toiveeni saada rakkaasta mummusta kuvaa. Mummun lausuma runo tallentui muistojen mukaan ja se on minulle valtavan tärkeää.

Timon kautta järjestyi myös äänentoisto pihalle vihkimisen ajaksi eikä meidän tarvinnut murehtia juttujen pystyttämisestä vaan Timo hoiti homman bestmanin ja sulhon ohjeiden mukaan mainiosti. Kun ihmiset tekevät työnsä intohimolla ja aidolla rakkaudella, on jälkikin sen mukaista. Nauroin jossain vaiheessa häiden suunnittelua, kun olimme Timoa kotonamme tavanneet, että hän on enemmän innoissaan kuin me :D Olen aidosti otettu, että Timo otti sydämen asiaksi häidemme ikuistamisen. Oli mukavaa seurata, miten hän intoili mahdollisuuksista käyttää eri tekniikoita kuvauksessa ja miten hän innostui juhlapaikasta hääpäivänä. Arvostan ihmistä, joka panostaa työhönsä kunnolla ja antaa sen näkyä sekä kuulua.

Kuva Miska Koivumäki
Suosittelen Timoa todella lämpimästi kenelle tahansa hääparille. Sivunsa löydät täältä. Hän oli koko päivän myöhään yöhön kanssamme ja saimme aivan ihanan häävideon, jota katsellessa on saanut nauraa, itkeä, liikuttua ja hymyillä kasvonsa kipeiksi, sillä päivämme taika on vangittu. Minä en miettinyt kertaakaan päivän aikana videokameraa tai muutenkaan kameraa. Keskityin juhlimaan elämäni onnea ja kiitos huippujen kuvaajiemme, voimme palata tähän päivään elävästi. Sillä onnemme ja päivän valo on videossa läsnä niin vahvasti, että ei ole vaikeuksia palata siihen lämpöön ja pakahduttavaan onneen. Sitä katsoo taas lempeämmin tätäkin päivää, jota nyt syksyn pimeydessä elää. Sulhasen sanoin video on meidän näköisemme, lämmin, rakastunut ja kerrassaan mainio. Tunnelma välittyy loistavasti.

Katso tästä lyhyt versio videosta, joka on saanut kyyneliin tuttavamme, jotka eivät häissä edes olleet paikalla <3

Musiikki Tim Halperin Forever Starts Today

Minä kiitän vielä länpimästi Timoa ja nyt jatkamme vuosipäivämme viettoa, jonka kunniaksi töiden jälkeen kävimme Helsingissä treffeillä ekojen virallisten treffiemme hengessä. On tämä elämä melkoisen ihanaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!