sunnuntai 14. elokuuta 2016

Vihkisormukseni

Alunperin minun piti kirjoitella häämatkasta odotellessa kuvia häistä ja sitä kautta häiden läpikäyntiä. Noh, saimme nyt kaikki kuvat enkä ole ehtinyt vielä käydä häämatkaakaan loppuun, koska arki on ollut taas hivenen hektistä ja illat muka liian lyhyitä kirjoittamiseen... Seuraavaksi häämatkallamme suuntasimme Hankoon ja sieltä vielä Porvooseen, mutta ennen rannikon helmiä minun on aivan pakko kirjoittaa nimettömäni kimalluksesta! Odotin niin pitkään saavani sormeeni tämän ihanuuden, jonka toteutti Qiva Jewelleryn Jouni Saarenpää. Nythän Qiva on pistänyt pillit pussiin Jyväskylässä ulkomaille muuton vuoksi ja myös Etsyssä Qiva pitää taukoa. Minä onneksi olin ajoissa (tässäkin asiassa) sormukseni kanssa ja sain nauttia Jounin suuresta osaamisesta ja lämmöstä! Piirsin sorrmukseni yhden valmiin sormusmallin pohjalta ja Jouni etsi siihen oikeita timantteja hartaasti ja minulle vaihtoehtoja sähköpostin välityksellä näyttäen. Alkuun harkitsin isoimmaksi kiveksi jotain värillistä, mutta päädyin kuitenkin kirkkaaseen timanttiin.

Valmistautukaa, näitä kuvia on paljon...

kuva Miska Koivumäki
kuva Miska Koivumäki

Kihlani on Silvanin mallistoa ja hain siihen rinnalle jotain vähän epätavallisempaa, mutta hyvin yhteensopivaa. Luulin jo löytäneeni sormukseni kertaalleen, mutta sitten messuilla tapasimme Jounin ja rakastuin miehen kädenjälkeen ja luovaan ajatuksenjuoksuun.

kuva Minttunen
Mielestäni sormukset toimivat kivasti yhdessä! Vielä kun allekirjoittanut osaisi asetella ne suoraan suhteessa toisiinsa kuvatessaan :D 

kuva Minttunen
kuva Minttunen
Kaiverruksena on hääpäivämme sekä teksti "Vie mua" viitaten Stellan biisiin, joka on meille molemmille rakas ja jonka myös A:lle lauloin häissämme yllätyksenä. 

kuva Minttunen
kuva Minttunen
On ne vain suloiset! <3

kuva Minttunen
Noin niin kuin vinkkinä, että tällaisia kuvia pitäisi ottaa kunnon luonnonvalossa eikä liian myöhään illalla, kuten minä tein, mutta ajaa nämä asiansa :)

Miska nappasi myös yhden kuvan sormusten ollessa sormessa potrettikuvausten yhteydessä ennen vihkimistä. Tuntui hassulta pitää sormusta ennen vihkimistä, mutta halusin sen olevan potreteissa mukana. Olin vain hyvin tarkka siitä, että A ei pujota sormusta sormeeni kertaakaan ennen vihkimistä sinä päivänä!

kuva Miska Koivumäki
Ja vaikka tässä hehkutankin sormuksen kauneutta, piilee suurin kauneus siinä, mitä se edustaa. Ilahdun joka kerta, kun näen sormuksen sormessani. Koska se merkitsee sitä, että olemme aviopuolisoita.

Kaunista sunnuntain jatkoa <3

Kuvien oikeudet kuuluvat Miska Koivumäelle ja Minttuselle, luvaton käyttö ja kopiointi on kiellettyä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!