perjantai 6. marraskuuta 2015

Tajuton viikko ja postimerkkejä

Töissä on ollut kiireistä, aivan älyttömän kiireistä ja päivät venyvät pitkiksi. Nytkin kirjoittelin kotosalla työjuttuja koulutuspäivän päätteeksi ja Adobe päätti sitten kaatua. Sinne meni lähes tunnin työ, koska jossain mielenhäiriössä en tallentanut välillä... Joten nyt voinkin sitten vähän kirjoitella Save the Date -korteistamme.

Ne ihanat kortit nimittäin tipahtivat postiluukusta noin kahdeksan päivän kuluttua tilauksesta. Melko nopeaa toimintaa Vistaprintiltä! Kortit ovat täysin virheettömiä ja näyttävät hyvältä <3 Tekisi niin mieli laittaa teille kuva nähtäväksi, mutta ei vielä. Pitää hetki vielä malttaa, jotta saisin yhden jutun vielä hyppysiini, jotta pääsisin postittamaan kortit. Postimerkit kuitenkin hankittiin jo ja osoitteetkin alkaa olla muutamaa lukuunottamatta kasassa. Postimerkeiksi valikoitui lyhyellä harkinnalla kauniit joutsen-aiheiset merkit. Merkithän voisi teettää vaikka omalla valokuvallakin, jos haluaisi, mutta siihen emme halua pennosiamme käyttää. Katsotaan sitten mitä kutsujen kohdalla keksitään :)

antakaa anteeksi kännykamerakuva...
Korttien takapuolen voin kuitenkin paljastaa kaikessa yksinkertaisuudessaan, koska pitäähän niistä nyt jotain vilauttaa! Huomaa ihastuttavat harmaat laatikot, erittäin tyylikkäät ;)


Tekstin väri on harmaa mustan sijaan, sillä se on pehmeämpi ja lempeämpi. Musta näytti niin kovalta. Harmaata nähdään muutenkin häissämme ripaus siellä ja ripaus täällä, joten sen valikoituminen tekstin väriksi oli luonnollista. Fontit ovat samoja, joita tulee olemaan myös kutsussa. Mutta enempää en sitten paljastakaan ennen kuin on kortit saatu vastaanottajilleen!

Voin kyllä lämpimästi suositella Vistaprintin ripeää ja hyvää toimintaa sekä laatua! Hinta ei päätä huimannut, joten olen enemmän kuin tyytyväinen näihin kortteihimme.

Nyt hyvää viikonloppua ja muistakaa isejä sunnuntaina <3


Kuvien oikeudet Minttunen, älä ryöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!