lauantai 3. lokakuuta 2015

Häälahjoista

Paljon olisi asioita tehtävänä, viime viikonloppuna oli tarkoitus pistää hääasioita eteenpäin, mutta aika meni syyspuuhissa mökillä ja sitten kun aikaa olisi ollut, makasin kipeänä taju kankaalla... Onneksi eilen ehdittiin vähän jutella hääjuttuja ja tänä aamuna laskin vierasmäärää uudestaan päivitetyllä vieraslistalla. Viikonlopun aikana pitäisi myös tehdä tarkemmat laskelmat budjetin suhteen. Ja tehdä sitä aikataulua hoidettaville jutuille, lähettää sähköpostia kuvaajille, mahdolliselle bändille, mahdolliseen häämatkakohteeseen ja niin edelleen. Olen kuitenkin edelleen kipeä ja unikin voisi tehdä hyvää. Nyt syksyllä on kuitenkin saanut huomata, että arki-illoissa ei ole aikaa yhtään millekään. Blogikin on ollut hiljaa sen vuoksi. Mutta nyt piipahdin paikalle pikaisesti kirjoittamaan häälahjoista. 

Olemme kumpikin pitkään omillaan eläneitä aikuisia, joilla on aika lailla kaikkea mahdollista kotitavaraa, mitä usein häälahjalistoilla nähdään. Olemme peräti kaksi asiaa keksineet, mitä listalle voisi laittaa! Toisaalta lahjalista olisi hyvä olla, jotta ei sitten saisi paljon sellaista, mitä jo on. Aina on kuitenkin ihmisiä, jotka haluavat antaa jotain ihan muuta, jotain itse tehtyä tai jotain hyvin henkilökohtaista ja heitä lahjalista ei palvele lainkaan. Lahjalistalla olisi hyvä olla myös hyvin edullisia juttuja, esimerkiksi perinteisiä kippoja ja kuppeja voi ostaa kuuden sijaan yhden ja niin edelleen. Ainoa vain, että tämä onkin se meidän haaste; kipot ja kupit kun on jo olemassa! Paitsi että olen alkanut himoita Kastehelmi-laseja, kun olen ottanut asiakseni tuhota yksi kerrallaan muita juomalasejamme... Lasit ovat nimitäin varsin kauniita!

Kuva dekolehti.fi


Se laseista ja takaisin itse asiaan, mitä ihmettä keksimme? En halua, että alamme keksiä itsellemme tarpeita, joita ei oikeasti ole. Olen myös vierastanut ajatusta tilinumeron laittamisesta kutsuun häämatkarahastoa varten. En oikein osaa selittää miksi se tuntuu minusta kiusalliselta, kun en sitä saamissani hääkutsuissa ole kokenut negatiivisena asiana. Silti, koska tavaraa emme varsinaisesti tarvitsisi, voisi pieni avustus kassaan olla kiva juttu. Olen tässä miettinyt, josko sitä korvamerkitsisi häämatkasta osia eri summille; teemme häämatkamme kotimaassa ja joku voisi vaikkapa antaa lahjaksi romanttisen aamiaisen, huoneiston kylpyammeesta puolikkaan, merelliset kakkukahvit tai mitä ikinä nyt keksitäänkään. Olisiko ihan tyhmä idea?

Miten muut ovat ajatelleet häälahjakuvion? Ideoita, ajatuksia? Auttakaahan nyt asian kanssa painivia :)

Kaunista syysviikonloppua, halikaa rakkaanne puhki <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!