keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Vuosipäivän viettoa taianomaisessa sumussa ja kuvauksissa

Kirjoitin täällä tulevasta kuvauksesta intoa täynnä. En osannut odottaa mitään sen kaltaista, jota saimme kokea vuosipäivämme aamuna kuvaajamme Anna-Katri Hännisen taltioidessa taikaa. Olimme siis päättäneet lähettää vieraille Save the Date -kortit, pienenä ennakkoilmoituksena tulevasta juhlasta. Haluamme kortit ehdottomasti kuvallisena, joka johti siihen, että vuosipäivämme aamuna seisoimme Tuusulanjärven rannalla katsoen niin sankkaan sumuun, että maailma tuntui päättyvän siihen seinään. Olimme maailman reunalla, ihmetystä täynnä, pehmeiden äänien ympäröimänä. Pakkohan se sumu oli hyödyntää ja voi sentään, millaisia kuvia meistä onkaan sen sumumaiseman edessä sen vähitellen paljastaessa järven ja jopa vastarannan! Harmaahaikarakin kunnioitti meitä ohilennollaan.

Tunnelma oli aivan huikea. Olimme kaikki kolme ihmetyksissämme kauneudesta ja niiiiin herkullisesta visuaalisesta mahdollisuudesta. Anna-Katri rautaisena ja ihanan innostuvana ammattilaisena osasi hyödyntää ympäristön taian. Kuvat ovat niin ihastuttavan lempeitä ja herkkiä, silti täynnä odotusta ja jotain mille en löydä sanoja. Valtava kosteus söi suloiset kiharani, mutta en olisi voinut vähempää välittää. Auringonnousun valon sijaan saimmekin ylimaallisen sumun!  Juuri äsken valitsimme lopulliset kuvat, joita siis kuvattiin kaikkiaan seitsemässä eri paikassa pienen alueen sisällä Vanhankylänniemessä, Järvenpäässä.

kuva Anna-Katri Hänninen

Meillä oli todella hauska ja ihana aamu. Olimme rakkauspörrössä koko viikonlopun ja kun saimme koevedokset kuvista, olimme molemmat loputtoman iloisia päätöksestämme otattaa kuvat ja valitsemastamme kuvaajasta. Kameran edessä oleminen oli luonnollista ja hauskaa. Olin varoittanut Hännistä etukäteen, että hyvin hyvin harvoin näytämme ihmisiltä yhtä aikaa, mutta saimme kuin saimmekin valtavan määrän loistavia kuvia, joista valita suosikkimme. Hymyilimme ja nauroimme läpi aamun ja se rentous ja läheisyys välittyy Anna-Katrin kuvissa täydellisesti. Hän sai tallennettua kuviksi sen uskomattoman tunnelman, joka aamulla vallitsi. En osaa sanoilla enempää kuvailla, mutta myöhemmin minulla on teille enemmän kuvia näytettäväksi. 

Kiitos ja paljon rakkautta Anna-Katrille <3

Kuvan oikeudet Anna-Katri Hänninen, julkaistu kuvaajan luvalla


2 kommenttia:

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!