lauantai 14. maaliskuuta 2015

Armas Sotteroni ja korut

Aaaaah! Se oli täydellinen, upea, hengästyttävä, pukuni nimittäin! Olipahan ihana aamupäivä serkun kanssa pukua ihastellen ja koruja mallaillen. Puku istui loistavasti, ei painanut päällä juuri mitään ja toimi kuin unelma. Ainoa mitä pitää tehdä on pienentää rinnan kohtaa, sillä en ihan täytä pukuani siltä osin. Vuoden päästä sitten on muokkausten aika ja siihen asti saan ihailla valokuvia, joita kaasoni räpsi kuuliaisesti joka suunnalta. Kuvia otettiin siksikin niin paljon, että kaukana asuva sisareni näkisi puvun ylläni ja saisi yleiskäsityksen tulevasta tyylistäni.

Leimulinen Pirjo kaivoi aarreaitastaan aivan upean hiuskorun, joka taipuu monen kampauksen sulostuttajaksi ja ihastuin ikihyväksi. Olen etsinyt sopivaa hiuskorua sellaista löytämättä ja kauhistellut niiden kovia hintoja... Kauniit korvikset löytyivät myös ja ne toimivat yhteen puvun kanssa todella hyvin. Päätös ei ollut vaikea ja kävelin liikkeestä ulos typertyneen onnellisena ja korujen kera. Jälleen kerran voin vain kehua Leimulinen palvelua. Lisäksi tuli testattua rintaliivien toimivuus ja sekin asia on siis kunnossa. Loistavaa!


Hiuskorun helmet toistavat puvun värimaailmaa kauniisti ja korvakorut sopivat mainiosti kokonaisuuteen. Olen vahvasti taipumassa kuvan mukaiseen kampaukseen, tai sen tyyliseen ainakin, ja sen kanssa koruhan toimii niin hyvin kuin vain voi! Toki hiuskoru on taivuteltavissa ja siten se soveltuu vaikka nutturaankin.
Tällaisia tunnelmia tänään. Tekisi mieli laittaa kuvia puvustakin, kun olen niin innoissani, mutta pidetään se ainakin toistaiseksi salaisuutena. Rauhallista lauantai-iltaa!

Kuvien oikeudet Minttunen, et tietenkään käytä ilman lupaa.

4 kommenttia:

 1. Kauniit korvakorut, mutta tuo hiuskoru. Se on aivan upea! Juuri tuollaista olen miettinyt, tosin mulla jo on yksi... :D Täydellinen hiuskoru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin?! :) Onneksi hiuskoruille voi keksiä paljon käyttöä ;)

   Poista
 2. Ihanan herkkä tuo hiuskoru. Helmet vain ovat niin romanttisia <3

  VastaaPoista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!