perjantai 20. toukokuuta 2016

Häälaukku, vaimomekko ja kovin raskaana olevat häiden puuhanaiset

Jee, minulla on vaimomekko! Eli siis mekko, jonka vedän ylleni ensimmäisenä päivänäni vaimona. Olettaen, että ei sada räntää tai jotain muuta yhtä kesäistä :)  Siis aivan turha yksityiskohta kaiken kiireen keskellä. Mutta hei, on jotain muutakin, nimittäin häälaukku, josta en ole muistanut kirjoittaa. Pohdin monia vaihtoehtoja ja lopulta päädyin tähän:


Laukku on juuri sopivan sävyinen ja todella suloinen! Olen varsin tyytyväinen valintaani. Mutta sitten niihin raskaina oleviin tyyppeihin...

Pidimme hääpalaveria hääpaikallamme viime viikolla ja ilokseni sain todeta vastuuhenkilömme olevan raskaana. Eli yksi kaaso jakaantuu ihan pian ja tämä ihana yhdyshenkilömme hääpaikalta on äitiyslomalla hyvin pian. Hän tosin sanoi, että yrittää tulla käymään häissämme ja se olisi kyllä ihanaa. Siinä on nainen, joka on tehnyt häiden järjestelystä helppoa ja vaivatonta. Saamme hääpaikaltamme huippupalvelua! Olenkin tässä pohtinut, että muistaisin tätä ihanaa puuhanaista jollain pikku lahjuksella. Tämä toinen poksahtava puuhanainen on sitten rakas kaasoni (toinen niistä) ja hän on urheasti taapertanut paikasta toiseen ja löimme viisaat päämme yhteen Ratissa. Bestmankin saatiin paikalle ja teimme rungon hääpäivälle. Vielä pitäisi tehdä tehtävälistaa, muistilistaa puuhaajille ja aikataulu hääviikolle kaikille osallistuville käsille. Puuh. Sitten toisena päivänä.

Sillä nythän kävi niin, että teimme keskiviikkona asuntokaupat! Muutto on kahden viikon päästä  ja siitä on sitten kuukausi häihin. On vähän ollut kädet täynnä ja tulee olemaankin. Siksi on kirjoittamatta ihanista antipolttareistamme, jotka olivat viikko sitten ja monesta muustakin asiasta. Koska hommia on silti tehtävä, laitanpa teille pari kuvaa tämän päivän puuhistani. Koristelin isoja tulitikkurasioita yöllistä tähtisadetikkukujaa varten, lisäksi koristelin herkkubuffetia varten pussin, johon pienet pussit tulevat, leikkelin vieraslaatikkoa varten papereita ja väsäilin pussin niille. Tadaa!

Vieraskirjan korvikelaatikko ja pussi papereita varten

Tulitikkurasiat, joista tuli yllättävän kivat!
Herkkubuffan pusseja varten
Koitan viikonlopun aikana kirjoitella antipolttareistamme, jotka olivat huikean kivat kaikesta ennakkoähkystä huolimatta :)

Rentouttavaa viikonloppua niille, jotka eivät yritä muuttaa ja järjestää häitään yhtä aikaa ;) <3

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle, luvaton käyttö ja kopionti kielletty

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin! Ihanat nuo rasiat! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Rasioista tuli niin söpöt, että tein yhden kotiinkin ja täytyykin keräillä nuo häiden jälkeen talteen niin saadaan mökille astetta hienommat sauna-tulitikut :)

   Poista
 2. Voi miten suloinen laukku! Ja paljon onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukku oli kyllä juuri niin suloinen, kuin tekijän kuva antoi ymmärtää! Ja ehkä sitä tulee käytettyä jatkossakin enemmän kuin ihan valkoista olisi tullut.

   Kiitos kiitos <3 Ihanaa muuttaa, mutta inhottavaa yrittää ehtiä hoitaa kaikkea yhtä aikaa, minä kun nautin järjestyksestä ympärilläni. Onneksi olen Wonder Womanille sukua niin tämäkin hoituu :D

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!