torstai 25. helmikuuta 2016

Blogin 100. julkaisu

Jiihaa, se on sata julkaisua täynnä tämän myötä! Yllättävän paljon on siis ollut asiaa minulla :) Lupasin eilisessä tekstissä seuraavaan julkaisuun jotain supersöpöä ja se liittyy tulevaan morsiusneitoomme. Alunperinhän meille ei pitänyt tulla morsiuslapsia, mutta kun kaaso miehineen saa ihanan lisäyksen perheeseensä juuri häidemme alla niin en voinut vastustaa kiusausta pyytää meille maailman suloisin ja pikkuisin morsiusneito <3 Onneksi kaaso tähän myöntyi! Morsiusneitomme rooli häissä tulee olemaan lähinnä nukkumista :D Siltikin tahdoin hänet jotenkin nostaa esiin, suuresti odotettuna lisäyksenä sukuumme, ja löysinkin etsyn syövereistä jotain tosi suloista.

Yhtenä päivänä kotona odotti postipaketti, josta paljastui tämä:Tadaa!Pikkuinen saa teemavärimme ja tunnelman päähänsä ja onneksi on vielä niin pieni, että ei osaa sitä repiä heti pois :)

Vitsit minulla tulee olemaan suloisen kaunis morsiusseurue!

Mutta palataanpa blogiin hetkeksi. Katselin tuossa tilastojani ja kaikkein suosituin tekstini on tämä: Mitä pukea puvun alle?
Kakkossijaa pitää Hiukset ovat naisen kruunu. Eli alusvaatteet ja kampaukset ovat kiinnostaneet kovasti! Kolmatta sijaa pitää kirjoitukseni hääpaikastamme, Härmän Ratista.

Toivottavasti jatkossakin löydätte tienne blogini ääreen. Kiitokset lukijoilleni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!