lauantai 19. joulukuuta 2015

Vieraslahjat

Tajuton kiire on pitänyt blogin hiljaisena... Pahoittelut siitä, mutta yhden jos toisen jutun väkästäneenä tässä viime aikoina, kirjoitan vieraslahjoista, sillä yksi joulumuistiainen tarjosi mahdollisuuden testata ideaani. Halusin muistaa tiimini kolmea muuta huippua tyyppiä itse tehdyllä lahjalla. Leivoimme perinteisesti itsenäisyyspäivänä pipareita vanhempieni luona äidinäidin vanhalla ohjeella. Kotosalla sitten koristelin muutamia pipareita (myöhään eräänä arki-iltana) joista kolme erilaista perhosta pääsi työkavereitani ilostuttamaan. Kortitkin toki tein itse, jokaiselle erilaisen ja kaikkiin kirjoitin otteen eräänä vuonna tekemästäni joululaulusta. Vaatehuoneessa on odottanut jo pitkään neljä rullaa voimapaperia hääaskartelua varten.

Sain nimittäin idean tehdä vieraslahjaksi matkaevästä; suklaisen pikkuleivän (aivan huippuohje parin joulun takaa) nättiin voimapaperipussukkaan laitettuna. Pussit maksavat turhan paljon joten päätin tehdä ne itse. Tiistai-iltana tein kolme pussia yrityksen ja erehdyksen kautta. Ja niitä pitää häitä varten tehdä 80... Ihana kaasoni oli lupautunut leipomaan keksit, mutta hänellä on yllättäviä ja todella toivottuja muita kiireitä elämässä silloin, joten äiti ilmoitti voivansa leipoa kaason ja minun puolesta <3 Minulle siis jää pussien teko.

Tuo paperinen lasinalunen tulee olemaan erivärinen sitten häissä, teemavärejä mukaillen. Yksi erä on tilattunakin, mutta sävy ei ollut oikea, joten pitää tilata uusi satsi. Onneksi menetys ei ole muutamaa euroa suurempi sävyn ollessa väärä, ja näppäränä tyttönä voin hyödyntää askarteluissa ylimääräiset. Alunperin olin ajatellut kylmästi niitata pussit kiinni, mutta eihän se näytä kivalta... Sen sijaan ne voisi sulkea vaikka tällaisilla:

Täältä
Minusta nuo pussit on tosi kivat, myös työkaverit arvostivat itse tehtyä lahjaa suuresti! Opekollega myös nappasi pussin talteen, sillä poikansa on menossa ensi vuonna naimisiin ja tuleva miniä on askarteluhirmu myös :) Mitäs te pidätte lopputuloksesta?

Iloista viikonloppua!

Kuvien oikeudet Minttunen, ellei toisin todeta. Älä kopioi tai käytä luvatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!