sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Höpsöä tunnelmointia kevään kunniaksi

Elämä on ollut melkoisen vauhdikasta ja kuluttavaa koko kevään ja bloggaaminen on jäänyt vähemmälle. Nyt on kuitenkin hyvää aikaa tarjoilla teille lukijoilleni silmäkarkkia hempeissä sävyissä kevään kunniaksi. Niin ja kaasot on kuulolla (tai silmä tarkkana), voisin mielelläni pukea teidät näihin kohta nähtäviin mekkosiin ;)

Häidemme värithän ovat minttu ja pehmoinen vaaleanpunainen valkoisella ja harmaalla höystettynä. Niitä silmällä pitäen olen ihaillut vaikka mitä. Koska kaikkea ei tietenkään voi omissa häissään toteuttaa (emme ole lottovoittajia), pistän kauniit asiat kiertoon ja ideoita tuomaan. Ihan ensimmäiseksi, suosittelen tutustumaan sivustoon davidsbridal.com, he toimittavat myös Suomeen. Toki pitää muistaa tullikulut shoppaillessa, mutta kannattaa tosiaan tutustua valikoimaan, jos etsii vaikkapa kenkiä, kaasolle mekkoa tai muuta vastaavaa. Minä törmäsin näihin ihaniin mekkoihin tutkaillessani tarjontaa.

kuva davidsbridal.com
kuva davidsbridal.comVärivaihtoehtoja on hyvin, esimerkiksi tuo vasemman puoleinen taskuilla varustettu mekkonen löytyy myös hyvin kauniina hempeän roosana. Pitkä puku kaasolla olisi myös varsin hyvä vaihtoehto, vai mitä?


kuva davidsbridal.com
kuva davidsbridal.comVoisin laittaa näitä mekkokuvia loputtomiin, mutta ehkä hillitsen itseni ja käytte itse kurkkaamassa tarjontaa!
 Sen sijaan kenkiä voisimme vähän aikaa ihailla, eikös vain..? Olen ajatellut alunperin jotain värillistä, mutta etsintä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi, osittain toimituspolitiikan vuoksi. Olen löytänyt unelmakengät, mutta niiden saaminen Suomeen on pulma, saati maksettavat verot ja tulli. Siksi olen jatkanut etsimistä ja törmäsin näihin kimalteleviin kenkiin, ei hullummat! Niillä voisi kopsutella menemään monissa juhlissa häiden jälkeenkin.


kuva davidsbridal.com

Morsiuskenkiä löytyy hurja valikoima, lähinnä valkoisia, mutta myös värillisiä, ei tosin oikean värisiä itseäni ajatellen. Kannattaa siis tutustua kenkävalikoimaankin. Kengistä puheen ollen, olettehan törmänneet näihin?


kuva thesolemates.com

Nuo siis suojaavat korkoa esimerkiksi ruoholla tallustellessa, miljöökuvauksissa ja niin edelleen. Valmistajia löytyy useita, mutta tuossa nyt on yksi joka toimittaa Suomeenkin. Tanssivarusteita myyvät liikkeet varmasti näitä myyvät kotimaassa, joskin verkkokaupoissa törmäsin vain tosi isoihin määriin; harva tarvitsee 20 paria näitä! Ajattelin ehdottomasti moiset hankkia, kunhan kengät ovat selvillä ja koron malli sitä myöten. Jos sää vain sallii, vietämme paljon aikaa myös ulkona ja olisi kiva, jos korot eivät olisi vihreänmustat pippaloiden jälkeen.

Tällaisia mietteitä tänään, hyvää sunnuntain jatkoa!


4 kommenttia:

 1. Kauniita mekkolöytöjä ja kengätkin upeat. Kaikki sopii jälleen teidän juhlaan kuin nenä päähän. Eristyisen kauniit nuo pitsimekot sekä lyhyenä että koko pitkänä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen, että pitsi jatkaa voittokulkuaan vuodesta toiseen. Olen tällainen romanttisen hömppä pukeutuja ja siten tykästyn pitsisiin ihanuuksiin tosi helposti :D

   Poista
 2. Ihanan hempeät häävärit olette valinneet. Tuo mintunvihreä pitsimekko on niin kaunis, että sen voisi hankkia itsellkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihastuttava! Ei muuta kuin keksimään hyvä syy mekolle ;)

   Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!