keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Loppukiri osa 4; pöytäkartta ja tuoksu

Nyt on keskiviikko, joten jäljellä on enää pari päivää tyttönimelläni! Tämä mielessä laitettiin minut harjoittelemaan uuden nimen kirjoittamista eilen ja harjoitusta pitäisi kaiketi jatkaa, sillä sen verran heikkoja esitykset olivat. Puuhaa on ollut tällä viikolla jonkin verran, niin minulla kuin kaasolla kuin äidilläkin sulhasta unohtamatta. Sisareni oli eilen meillä auttelemassa minua tavaroiden pakkaamisessa sekä pöytäkartan loppuun tekemisessä. Illalla meillä olikin sitten muuta ohjelmaa, josta voisin kirjoitella huomenna lisää <3


Lapsivieraille on jokaiselle pieni puuhakassi, jossa on jotain viihdykettä joko tehtävien tai kirjan muodossa ja tietty mukana on saippuakuplia!


Minä olin väsäillyt pöytäkartan elementit valmiiksi, joten eiliselle jäi vain niiden kiinnittäminen.Karttaa ei tehty kuitenkaan kartaksi sanan varsinaisessa merkityksessä, vaan siinä oli pöydät satunnaisessa järjestyksessä. Pöydän nimen alle tuli pöydässä istuvien nimet ja pöydissä on sitten valokuva pöydän nimen mukaisesta paikasta. Paikat ovat meille tärkeitä tavalla tai toisella; yhdessä menimme kihloihin, toisessa viihdymme muuten vain, yksi on rakas mökkipaikka jne. Haastamme vieraat keskustelemaan keskenään oman paikan löytämiseksi, sillä valokuvatkaan eivät ole välttämättä ihan helpoimmasta päästä :)

Pöytäkartan tultua valmiiksi saimmekin sitten kuulla kahden vierasjoukon jättävän häät väliin, työkiireiden vuoksi. Että näin. Eipä siitä sen enempää kuin että hamitti melkoisesti ja koin toiminnan epäkunnioitavaksi ja loukkaavaksi meitä kohtaan. Mutta mennäänpä suloisempiin asioihin.

Kaiken viime hetken hässäkän keskellä sain päähäni kuitenkin haluta häätuoksun. Olin ajatellut aluperin käyttää Marc Jacobsin yhtä Daisy-tuoksuista, mitä käytän muutenkin, mutta tulin sittenkin toisiin aatoksiin. Perinpohjaisen testailun ja harkinnan jälkeen päädyin todella erilaiseen tuoksuun, mitä yleensä käytän! Tuoksun pohjana on ruusu, josta en yleensä kauheasti välitä. Mutta tämä tuoksu on juuri sitä, mitä haluan hääpäivänä ylleni ja jatkossakin käyttää <3Kannattaa siis haastaa ennakkoluulonsa ja kokeilla rohkeasti uutta, vai mitä?

Täällä jatketaan iltaa saunomalla ja rentoutumalla. Huominenkin näyttää hommien puolesta leppoisalta, mutta perjantaina mennäänkin sitten jo aamusta etsimään kedonkukkia vesisateessa parin ämpärillisen verran. Koska olemme hulluja!

Kaikkien kuvien oikeudet kuuluvat Minttuselle, älä käytä tai kopio luvatta!

2 kommenttia:

  1. Jee, kiva että sopivat tuoksu löytyi! Minä olen todella huono löytämään uusia tuoksulemppareita, joten varmaankin tämän hetkisellä kesotuosikille mennään. Olen käyttänyt sitä jo pari vuotta, mutta kun sen ylittänyttä ei ole löytynyt, vaikka olen nuuhkinut viimeiset puoli vuotta kaikki mahdolliset eteen osuvat tuoksut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen aika nihkeä löytämään, jotenkin sitä vähän jämähtää tuttuihin. Minäkin olen nuuhkinut vaikka ja mitä ja luovutin tosiaan. Mutta sitten ihanan myyjän avulla tuli vielä testailtua ja nuuhkittua parina päivänä tuoksvaihtoehtoja iholla ja sitten löytyi :)

      Poista

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!