lauantai 13. kesäkuuta 2015

Minulla on vain kaksi kättä

Viimeisten kahden viikon teemani on ollut Vain Kaksi Kättä. Googlaa toki, sillä en nyt tähän koko asiaa avaa juurta jaksain. Hallitusohjelma sai minut ja monen muun raivon partaalle ja yhtä osaa siitä vastustivat lähes kymmenen tuhatta marssijaa keskiviikkona Helsingissä. Hallituksemme on riistämässä heikoimmilta eikä ole vielä oppinut ettei leikkaaminen ja säästäminen ole sama asia. Tutkimustulokset jätetään huomiotta ja hoetaan mantraa, että kaikkien on osallistuttava talkoisiin. 

Koska minullakin tosiaan on vain kaksi kättä, ei aika ja energia ole riittäneet hääpyöritykseen. Sen sijaan fysoterapeuttini stressaa häistämme ja hääunetkin olen ulkoistanut kaasolle! Tosi kätevää mielestäni. Mutta onhan tässä nyt kuitenkin alettava häihinkin paneutua, sillä ne ovat vuoden ja muutaman viikon päästä. Olin eilen kaason kanssa iltaa istumassa ja tanssimassa ja totesin, että pitää tehdä lista aikataulutuksineen. Kaipaan struktuuria ja jotain, mikä pitää minut ja miehen ruodussa jottei jutut jää vime tippaan tai unohdu kokonaan. Kaaso totesi, että annan listan sitten hänelle, hän kun tempaisi yli sadan vieraan häät kasaan puolessa vuodessa.

Moni iso asia on hallussa; hääpaikka, kuvaaja, videokuvaaja,vieraslista pääpiirteittäin, kaasot, minun pukuni, ajatus kukista, osa koristeistakin ja niin edelleen. Ruokaan liittyen pääsemme tekemään päätöksiä loppu vuoden puolella, kakkuja ajattelimme maistella syksyllä, miehen pukuasia pitää hoitaa, jotkut kengät pitää löytää, bestman valita, maistraattia hätistellä vihkijän suhteen. Ja sitten yksi tärkeimmistä, musiikki. Se aiheuttaa minulle eniten päänvaivaa asian ollessa vielä levällään. Kuitenkin moni asia häissämme on helppoa; meidän ei tarvitse miettiä kuljetuksia, paitsi oma kuljetuksemme yöllä hotelliin, ei ole siirtymää kirkosta juhlapaikalle emmekä aio kädestä pitäen taluttaa vieraita paikalle eri puolilta Suomea. Ai niin ja kutsut, paperituotteet ja APUA miljoona asiaa :D Mjoo, sen listan taidan tehdä seuraavaksi aikajanoineen ja pistän sitä sitten jakoon, jos siitä olisi muillekin iloa. Häiden mustilistaan ja suunnitteluunhan löytyy myös vaikka mitä työkaluja mobilisovelluksia myöten; jos sinulla on kokemusta niistä, jaa toki ajatuksesi kommenteihin!

Nyt kaikki on lähinnä minun päässäni ja jossain vaiheessa hoidettavien ja muistettavien asoiden määrä kasvaa nin isoksi, että jotain pian unohtuu. Onneksi voin valjastaa kaason heiluttamaan ruoskaa! Nyt aion kuitenkin siirtyä nauttimaan ihanasta kesäpäivästä ja hoidella tanssimisesta väsyneitä jalkojani. Oli vain pakko tulla hihkaisemaan jotain, kertomaan että olen elossa mutta vain kiireinen. Ei ole ollut tarkoitus hukata Teitä, ihanat lukijani ja toivottavasti löydätte takaisin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kauniista ja asiallisesta kommentistasi!